Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Wenusia napisał:

Dzień dobry kochani

Miłego dnia życzę i pysznej kawusi z mleczkiem czy bez ważne że jest

U mnie śnieżek pada  -6 odczuwalna i zdjęcie z wczorajszego spacerku

IMG_20210203_092604.jpg

Cześć a u mnie pada też ale deszcz a jak wiało wczoraj Nie lubię ,chce słonka Miłego dnia

9 minut temu, Ramón Serano Lopez II napisał:

Dzień dobry
Niech czwartunio upłynie miło i spokojnie z dobrymi wieściami.
Podobno wiosna nieśmiało się przeciąga porannie w swej pościeli.
Screenshot_20210204-070928_Gallery.thumb.jpg.dddf0678c580a509d18629b0004957de.jpg
Kawa już czeka. A ja cichutko zmykam.

*fot. z wczoraj

Wcale nie tak cicho ,nadepnąłeś na piszczącą kaczuszkę i już mamy po spaniu cześć

Dzień dobry :cześć:

Witam milutko i cieplutko wszystkich na forum. Aż miło się tu przychodzi, jak taki ruch od samego rana :oklaski:. Dziś nie leje,pierwszy poranek bez deszczu od ponad tygodnia :hura:, Hessen bardzo ucierpiało, dobrze, ze na górce mieszkam :d.

Miłego dnia wam życzę :cmok:

38 minut temu, Wenusia napisał:

Dzień dobry kochani

Miłego dnia życzę i pysznej kawusi z mleczkiem czy bez ważne że jest

U mnie śnieżek pada  -6 odczuwalna i zdjęcie z wczorajszego spacerku

IMG_20210203_092604.jpg

witam Cię,pięknie tam masz :love:

38 minut temu, Ramón Serano Lopez II napisał:

Dzień dobry
Niech czwartunio upłynie miło i spokojnie z dobrymi wieściami.
Podobno wiosna nieśmiało się przeciąga porannie w swej pościeli.
Screenshot_20210204-070928_Gallery.thumb.jpg.dddf0678c580a509d18629b0004957de.jpg
Kawa już czeka. A ja cichutko zmykam.

*fot. z wczoraj

u mnie też prawie wiosennie 

20 minut temu, Funny napisał:

Dzień dobry :oklaski:1min. przeciągania, 10 min toaleta ,2 min ubierania i już jestem w kuchni . Dobre tempo Oby nam się dobrze działo od samego rana   info niżej jak się pozdrawiać w De dla początkujących co z krzaczorów podczytuja .

formy-powitania-po-niemiecku.jpg

Witam Cię,jaka piękna infografika, trochę się nie zgadza, bo jak byłam w Saarbricken, to też mówili "moi moi", a niektórzy "moje" :d

Edytowane przez Janeczka1963

43 minut temu, Janeczka1963 napisał:

Dzień dobry :cześć:

Witam milutko i cieplutko wszystkich na forum. Aż miło się tu przychodzi, jak taki ruch od samego rana :oklaski:. Dziś nie leje,pierwszy poranek bez deszczu od ponad tygodnia :hura:, Hessen bardzo ucierpiało, dobrze, ze na górce mieszkam :d.

Miłego dnia wam życzę :cmok:

Ćwierkające u Ciebie dziś ,ja też słyszę ptaszki ,fajnie ...idzie wiosna .... cześć

41 minut temu, Janeczka1963 napisał:

Witam Cię,jaka piękna infografika, trochę się nie zgadza, bo jak byłam w Saarbricken, to też mówili "moi moi", a niektórzy "moje" :d

no właśnie kilo Fraiburga też inaczej słyszałam adje( nie wiem jak to pisać prawidłowo) może Ade???A na Bajerach b.czesto Grüß Gott,Servus- młodzi często i Ciao też

Dzień dobry - wiosennie tu dzisiaj Servus

trafilem na YT film z nieżyjącym już niestety Piotrem Machalicą, krótkometrażowy : jest ich więcej na YT i bardzo ciekawy był to pomysł (4 lata temu zaczęła się seria ). Wrzucam link bo może nie tylko ja w takiej niewiedzy byłem 

1 godzinę temu, Funny napisał:

:oklaski:nie mam covida

IMG-20210203-WA0009.jpg

Świetne :oklaski:

Wczoraj trochę pogrzebałam w internecie i się na to natknęłam. Smialismy się obydwoje z mężem :haha:

Piosenkę znalazłam trochę zapomniana. Do tematu  Kabarety "by się nadała ,   Genowefa Pigwa śpiewa, Dyskoteka w Napierstkowie " 

Jakbyś miała chwilę to proszę Cię wrzuć to do odpowiedniego tematu :d

13 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Świetne :oklaski:

Wczoraj trochę pogrzebałam w internecie i się na to natknęłam. Smialismy się obydwoje z mężem :haha:

Piosenkę znalazłam trochę zapomniana. Do tematu  Kabarety "by się nadała ,   Genowefa Pigwa:oklaski: śpiewa, Dyskoteka w Napierstkowie " 

Jakbyś miała chwilę to proszę Cię wrzuć to do odpowiedniego tematu :d

Znalazłam ,potancowałam z miotłą i wrzucam :oklaski: