Skocz do zawartości

Na wakacje nad polskie morze...

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.07.2018 o 21:26, LACH napisał(a):

Nigdzie piasek tak nie pachnie i również nigdzie nie spędzi się tak cudownych nocy we dwoje na plaży jak tu.

:hura::love::hura:

No i u swoich trzeba wydać te zarobione dieńgi nie u swoich

:tak2:

Rozwiń  

Podpisuję się pod tym stwierdzeniem wszystkimi kończynami....:oklaski: Aczkolwiek ostatnie słowo bym lekko przeredagowała...:szydera:

Edytowane przez Mirelka1965

W dniu 5.07.2018 o 06:15, Mirelka1965 napisał(a):

Podpisuję się pod tym stwierdzeniem wszystkimi kończynami....:oklaski: Aczkolwiek ostatnie słowo bym lekko przeredagowała...:szydera:

Rozwiń  

No i u swoich trzeba wydać te zarobione dieńgi, u nie swoich.

Samowtór powiemy:

Teraz dobrze? :d:hura::hura::d

W dniu 5.07.2018 o 09:00, LACH napisał(a):

No i u swoich trzeba wydać te zarobione dieńgi, u nie swoich.

Samowtór powiemy:

Teraz dobrze? :d:hura::hura::d

Rozwiń  

Samotrzeć tę poprawną korektę zrobiłeś, czy telefonik podpowiedział?  :oklaski:

Edytowane przez Mirelka1965

W dniu 4.07.2018 o 21:26, LACH napisał(a):

Nigdzie piasek tak nie pachnie i również nigdzie nie spędzi się tak cudownych nocy we dwoje na plaży jak tu.

:hura::love::hura:

No i u swoich trzeba wydać te zarobione dieńgi nie u swoich

:tak2:

Screenshot_20180704-232527.png

Rozwiń  

Piasek bałtycki to ledwo pamiętam....:(

W dniu 5.07.2018 o 19:40, Skorpionka napisał(a):

Piasek bałtycki to ledwo pamiętam....:(

Rozwiń  

A szkoda....w mało których miejscach na świecie jest taki boski...Nie potrafimy docenić tego co mamy pod nosem....Jeżdżą ludzie po świecie, wydają pieniądze, a tu, na wyciągnięcie ręki taki cud....:oklaski: 

W dniu 6.07.2018 o 03:08, lucyna.beata napisał(a):

wybieram sie do leby...mieszkam tak niedaleko ale...wydmy na zdjeciu widzialam:haha: i raz przejechalam obok ...zboczylam lekutko nad jezioro ...ale za to w sasinie sa wydmy potezne majestatyczne ale wspiac sie na nie...ufff...

Rozwiń  

To jest właśnie to...mamy Saharę, czy Gobi pod nosem, a ich nie znamy....mówię tak ogólnie o ludziach....ja znam wydmy i Park Narodowy, po jeziorze płynęłam korabem....Nic nie poradzę, że przedkładam nasz kraj nad atrakcje obce...:oklaski: Piękny mamy kraj...tylko niedoceniony, niepoznany....szkoda....

W dniu 6.07.2018 o 04:21, Mirelka1965 napisał(a):

To jest właśnie to...mamy Saharę, czy Gobi pod nosem, a ich nie znamy....mówię tak ogólnie o ludziach....ja znam wydmy i Park Narodowy, po jeziorze płynęłam korabem....Nic nie poradzę, że przedkładam nasz kraj nad atrakcje obce...:oklaski: Piękny mamy kraj...tylko niedoceniony, niepoznany....szkoda....

Rozwiń  

bo taki sie paradoks wkradl..wczasy w egipcie sa tansze niz wypoczynek w kraju...i jakies dziwne trendy zapanowaly zeby swiat zwiedzac wiec ludzie jezdza 

no to ja pojade...za mostami w prawo na swiatlach:haha:

W dniu 6.07.2018 o 05:06, lucyna.beata napisał(a):

bo taki sie paradoks wkradl..wczasy w egipcie sa tansze niz wypoczynek w kraju...i jakies dziwne trendy zapanowaly zeby swiat zwiedzac wiec ludzie jezdza 

no to ja pojade...za mostami w prawo na swiatlach:haha:

Rozwiń  

A jak jechać nad to nasze ...polskie morze jak tam może akurat przebywać taki autochton @lucyna.beata...i hałasy będą jej przeszkadzać ?....No jak ...nie da rady ...przecież :haha:....

Na poważnie : ...w tym roku nie podołam czasowo , ale jak dożyję to w przyszłym wybiorę się ...w końcu ...tylko tak jak Lucynka lubi : przed albo po sezonie najazdowym . Już ...lub...jeszcze ma być ciepło ....mimo , że jestem zwierzęciem stadnym to za tłumami też nie przepadam ........A jeszcze jak ktoś mnie próbuje namawiać " jedź w ciepłe kraje ...zwiedzaj .." i takie tam podobne to od razu odpowiadam " ja jeszcze w tylu miejscach w Polsce nie byłam a chciałabym zwiedzić ..zobaczyć na żywo a nie tylko w tv albo na zdjęciach w czasopismach "....

W dniu 6.07.2018 o 05:24, Baśka powtarzająca się napisał(a):

A jak jechać nad to nasze ...polskie morze jak tam może akurat przebywać taki autochton @lucyna.beata...i hałasy będą jej przeszkadzać ?....No jak ...nie da rady ...przecież :haha:....

Na poważnie : ...w tym roku nie podołam czasowo , ale jak dożyję to w przyszłym wybiorę się ...w końcu ...tylko tak jak Lucynka lubi : przed albo po sezonie najazdowym . Już ...lub...jeszcze ma być ciepło ....mimo , że jestem zwierzęciem stadnym to za tłumami też nie przepadam ........A jeszcze jak ktoś mnie próbuje namawiać " jedź w ciepłe kraje ...zwiedzaj .." i takie tam podobne to od razu odpowiadam " ja jeszcze w tylu miejscach w Polsce nie byłam a chciałabym zwiedzić ..zobaczyć na żywo a nie tylko w tv albo na zdjęciach w czasopismach "....

Rozwiń  

basiek...to nie tak ze turystow nie lubie bo ja przeceiz tez bywam czasami w roznym obcych dla mnie miejscach i tam to ja jestem turystyczna..mnie drazni zachowanie ludzi ktorym sie wydaje ze jak nasr..ja to moga to zostawic ze jak przyjechali z warszawy to moga lazic po sciezkach rowerowych bo ze stolicy sa...i tak dalej..tak bez konca mozna...

naplyw stonki jest tak przeogromny ze klimat jarmarku zanikl byl..deptanie wrzeszczace dzieci nawaleni i ludzie, idiotyczni wlasciciele psow, ktorzy w przyplywie milosci zabieraja zwierzaka w najwiekszy gaszcz ...

czyli albo kwiecien / maj albo poczatek wrzesnia ...wakacje sa zakonczone wiec snuja sie ci ktorzy maja urlopy poznym latem

Edytowane przez lucinda

W dniu 6.07.2018 o 05:39, Baśka powtarzająca się napisał(a):

@lucyna.beata....długiego ...posta nie cytuję :haha:....Przecież ja żartuję , bo doskonale rozumiem o co biega ...Sama też nie przepadam za wrzaskami wesolutkich towarzystw ...bo ..." ja jestem turysta ...wolno mi wszystko " .

Rozwiń  

no i git

to widzimy sie w gda..po sezonie...maj to troche zimnawo...ale wrzesien..idealny...pojdziemy ale na rybke....a moze i pifko..rybka lubi plywac

W dniu 6.07.2018 o 04:17, Mirelka1965 napisał(a):

A szkoda....w mało których miejscach na świecie jest taki boski...Nie potrafimy docenić tego co mamy pod nosem....Jeżdżą ludzie po świecie, wydają pieniądze, a tu, na wyciągnięcie ręki taki cud....:oklaski: 

Rozwiń  

:cool:

W dniu 6.07.2018 o 06:15, 1bozka napisał(a):

bo Ty bałtycka jesteś więc nie możesz i nie przystoi Ci inaczej:haha:

Rozwiń  

To nie bałtyckość....już nasz wieszcz wieszczył...."CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE...SAMI NIE WIECIE CO POSIADACIE"...i ja w tym duchu....:oklaski: