Skocz do zawartości

Butelkomaty w PL

Gość Nina Madej
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Gość Emanuela napisał(a):

Mam nadzieję, że to padnie!!! Może czas stworzyć apkę o działających w danej chwili butelkomatach, bo po przejściu 3 km można się naciąc po raz 100.

aaaaa.thumb.jpg.0f6daf62858aee7f11a2863d72b564db.jpg

Zamówić  zakupy na Frisco.pl . Kurier przy dostawie odbiera opakowania max 2 worki.

Gość Emanuela
W dniu 21.05.2026 o 22:24, Gość Spencer napisał(a):

Zamówić  zakupy na Frisco.pl

Nie wiedziałam, ale mam złe doświadczenia z zamawianiem produktów zwłaszcza bezpośrednio ze sklepów. Jakoś tak wszystko było z kończącą się datą ważności i to granicznie. Wolę iść sama póki mogę, bo żaden kurier nie będzie szukał najlepszej sztuki.  

59 minut temu, Gość Emanuela napisał(a):

Nie wiedziałam, ale mam złe doświadczenia z zamawianiem produktów zwłaszcza bezpośrednio ze sklepów. Jakoś tak wszystko było z kończącą się datą ważności i to granicznie. Wolę iść sama póki mogę, bo żaden kurier nie będzie szukał najlepszej sztuki.  

Podobne doświadczenia jeśli chodzi o świeżość produktów mam z zakupami za pośrednictwem aplikacji Glovo z Biedronki w czasie pandemii. Wędliny , mięso zniechęcały do jedzenia  jakby były przechowywane przez jakiś czas bez lodówki , według  daty ważności jeszcze długo powinny być świeże. 

Kurier nie przygotowuje zakupów tylko je rozwozi.

Frisco  opłaca się gdy  trzeba zrobić duże ,ciezkie zakupy a brak na to czasu plus odbiór opakowań.  Tak na co dzień oczywiście można się przejść po zakupy szczególnie  do piekarni czy na mały bazarek wybrać świeże owoce, warzywa.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

Sprawdź: Oferty pracy SYMULATOR WYNAGRODZEŃ Katalog agencji ZARABIAJ WIĘCEJ!

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...