Skocz do zawartości

Butelkomaty w PL

Gość Nina Madej
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nina Madej

Zebrałam dwa worki butelek i poszłam w mrozie i śniegu je oddać i zrobić przy okazji zakupy. I co? I w tym mrozie i śniegu musiałam wrócić i zwrócić butelki do domu. Szkoda słow. Miejsce: Biedronka. Zrażą starszych ludzi.

butelki.thumb.png.fdbbcc0b6f838d25eb1927556b318eab.png

Gość Milena K
W dniu 14.01.2026 o 08:19, Gość Marta napisał(a):

W PL zostawiłam 15 butelek a dostałam kupon na 7,60.

lidl.thumb.jpg.8cbe31c68b13cdf0a9b28996faa331a1.jpg

jak wszystkie były normalne z kaucją.

Hej. Lidl w Polsce płaci 10 groszy za butelkę bez kaucji no chyba że uszkodziłaś etykietę i nie odczytał.

Chyba tylko lidl nie odrzuca i daje 10 groszy.

Pozdrawiam.

Gość Urszula
W dniu 12.01.2026 o 02:09, Gość Nina Madej napisał(a):

Zebrałam dwa worki butelek i poszłam w mrozie i śniegu je oddać i zrobić przy okazji zakupy. I co? I w tym mrozie i śniegu musiałam wrócić i zwrócić butelki do domu. Szkoda słow. Miejsce: Biedronka. Zrażą starszych ludzi.

butelki.thumb.png.fdbbcc0b6f838d25eb1927556b318eab.png

U mnie w Biedrze to samo - co chwilę nie działa i człowiek wraca z worem do domu i leci jeszcze raz. Mam nadzieję, że to błędy młodości i zaraz zacznie to działać jak należy.

Cześć. 

Te leżące w domu butelki mnie już rozwalają.

A co do zwrotu to najpierw Idę sprawdzić czy działa butelkomat i dopiero się spieszę żeby ktoś go nie zepsuł. Chore. Dalej w Lidlu i Kaufie mam przynajmniej 2 to jest szansa, że któryś zadziała, ale ostatnia była awaria obu w Lidlu. Koszmar. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...