Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tak ,myslałem,że padnie to pytanie,ale  moja droga do tej pracy trzeba ludzi dojrzałych uczuciowo ,może nie emocjonalnie ,ale....     wiem o wiek kobiety się nie pyta .ale to stare powiedzenie...ha ha Marzenko   ,,,bez nerwów prześpij się i bedzie ok.

20 minut temu, Marzena napisał:

Malenka to juz ich problemsik hahahahahaha mnie to lotto.....kurde...ktora z nas czy ktory z nas nie chieliby miec spokojnej stelli zeby wszystko gralo....mam na mysli warunki bytowe...rozumie sie choroby PDP....ale prosze....tu przegiecie na calej pale.....ech.....

a to tak dla ucha.....bo mi lazi....

dobry  cklip!

8 minut temu, adamos1 napisał:

tak ,myslałem,że padnie to pytanie,ale  moja droga do tej pracy trzeba ludzi dojrzałych uczuciowo ,może nie emocjonalnie ,ale....     wiem o wiek kobiety się nie pyta .ale to stare powiedzenie...ha ha Marzenko   ,,,bez nerwów prześpij się i bedzie ok.

dobry  cklip!

e tam.....Adas jest ok....za duzo dzis mialam bylam nie przyjemna dla Ciebie sory

Jak by mi teraz ktoś powiedział ,masz 5 min, i masz być gotowa i idziemy na disco -to ja pierwsza się pisze na taką imprezę i łącznie z pryśnicem i makijażem i 5 min, i moge wychodzić,,,ktoś jeszcze tutaj jest taki szybki? nie ma zmęczenia ani spania ,ale jest super muza ,,,kupa tańca i full ruchu,,,

Teraz, Blondi napisał:

Jak by mi teraz ktoś powiedział ,masz 5 min, i masz być gotowa i idziemy na disco -to ja pierwsza się pisze na taką imprezę i łącznie z pryśnicem i makijażem i 5 min, i moge wychodzić,,,ktoś jeszcze tutaj jest taki szybki? nie ma zmęczenia ani spania ,ale jest super muza ,,,kupa tańca i full ruchu,,,

mowisz i masz.....ja Malenka :d

12 minut temu, adamos1 napisał:

dobry  cklip!

aż sobie posłuchałem drugi raz....haha

2 minuty temu, Marzena napisał:

Adas dobry......nie ma to tamto....

Blondysia....czekaj juz lece:d

walanki ubierz bo śnieg ,,,

jeszcze barchanki

3 minuty temu, adamos1 napisał:

jedną??????

muzy potem posłuchasz , ubieraj swojego casanove i dołącz do nas na disco-hahaha

Ty miałaś ciężki dzień , ja mialam jakiś smutny i bardzo mi się dłużył dzisiejszy dzien i wieczór chodz mamy wesoły i na luzie,czy tutaj na forum tylko my potrafimy pisać głupoty ,nikt do nas nie dołączy? nie potrafią żartować:(

3 minuty temu, Marzena napisał:

no co hahasz......ja mowie powaznie........czekaj bo zgubilam....pasek....ten wiesz hahaha:święty:

spódnicy tylko nie zapomnij!!!!hahahha

• Zgadzam się 1

Teraz, Blondi napisał:

Ty miałaś ciężki dzień , ja mialam jakiś smutny i bardzo mi się dłużył dzisiejszy dzien i wieczór chodz mamy wesoły i na luzie,czy tutaj na forum tylko my potrafimy pisać głupoty ,nikt do nas nie dołączy? nie potrafią żartować:(

wiesz ...powiem szczerze ze sie obawialam zeby mnie Moderzy do pozadku nie nawolali...hahahaha bo jakos dzis mam luzacki wieczor choc zmartwien w cholere.....Malenka....nie smuc sie....usmiechnij sie do mnie,do nas,,,,jutro przyjdzie slonko (takie jak ja,i znowu bedzie pieprzyc glupoty hahahaha):love:

2 minuty temu, Blondi napisał:

spódnicy tylko nie zapomnij!!!!hahahha

cholera dobrze zes przypomniala.....bo juz chcialam wylezc...hihihih:hahaha:

Teraz, Marzena napisał:

cholera czekaj bo gume zlapalo zelastwo.......ludzie...pomocy....ja chce do Blondaskaaaaaaa...lecimy bioderkami poruszac......czy tu ktos jest co by mi pomogl????? chyba se zeitmaschine wybuduje ....noooo:hahaha:

hahahhahahahahah ale się uśmiałam-jesteś niemożliwa:hahaha:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...