Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Już pisze,,rodzinka robila grilla ale tylko sobie,,a jak raz zrobili ,że i my bylismy z babcią ,,to swoje mięso mieliśmy ,każdy mial swoje jedzenie na grilla,,ale co do czego babcia zrezygnowala z wyjscia na ogród ,,sama bylam na tym grili,,do kitu takie ich grilowanie,,to nie to samo co u nas,,,:płacz:

Teraz, Blondi napisał:

Już pisze,,rodzinka robila grilla ale tylko sobie,,a jak raz zrobili ,że i my bylismy z babcią ,,to swoje mięso mieliśmy ,każdy mial swoje jedzenie na grilla,,ale co do czego babcia zrezygnowala z wyjscia na ogród ,,sama bylam na tym grili,,do kitu takie ich grilowanie,,to nie to samo co u nas,,,:płacz:

To zapraszam na prawdziwego grila do siebie będzie na bogato :hahaha::serce: bo jeszcze trochę mi z wypłaty zostało:hahaha:

Tam jakoś, tzn w DE, wszystko sztywniackie przy grillu. U nas, to u nas, jest atmosfera.  Zakupy zrobione,troszkę większe, bo zmiennik po niedzieli przyjedzie i żeby od razu nie jechał do Aldika:hahaha:

Blinfi, no to :love: , wiesz za co:)

jola z pl, już powoli wracasz?

oj, Blondi miało być a nie jakieś  Blinfi, buuu

Nie ale ten gril mi jak byłam w de po głowie chodził bo jak pogoda się ładna zrobiła to nawet jak na taras sobie wyszłam to mi tymi kiełbaskami pachniało więc chciałam się Was zapytać jak to jest z tym grilowaniem w de na razie to ja u siebie zaczynam sezon grilowy jutro otwarcie:)

7 minut temu, kinga napisał:

jakos te rece niegramotne ma:hahaha:

To wystarczy zawołać moze ktoś z bardziej sprawnymi rączkami bedzie akurat w poblizu:hahaha: i nie pisz już o tych kąpielach w basenie i opalaniu bo pózniej się czepiają,ze my tam na wczasy jezdzimy;)

@jolantapl. o zapachach grillowych to nie mów:płacz: w de mi też pachnialo co wieczór grillem i od razu chciałam do domu:płacz: na grilla,,:hahaha:  a w żołądku się gotowało od chcicy czegoś grillowanego zjeśc,,,:płacz: czegoś innego,,:hahaha:

@kinga pisz pisz ,,a niech zazdroszczą wszyscy,,u Ciebie basen i grill ,,naprawdę na bogato,,a umnie pada deszcz i cisza,,dzisiaj trochę roboty mialam ,to nawet widac,że wpadam na chwilkę i wypadam,,ale ogarniam wszystko:hahaha: a do smarowania poproś tego facecika,,jemu to dobrze wychodzi,,szybko i sprawnie:hahaha:

1208lide41.gif

2 minuty temu, Blondi napisał:

@jolantapl. o zapachach grillowych to nie mów:płacz: w de mi też pachnialo co wieczór grillem i od razu chciałam do domu:płacz: na grilla,,:hahaha:  a w żołądku się gotowało od chcicy czegoś grillowanego zjeśc,,,:płacz: czegoś innego,,:hahaha:

W sezonie to ja na grilu nawet mięso do obiadu robię i rybkę wszystko jest mieciutkie i pyszniutkie nie wspominając juz o warzywach taki ze mnie maniak grilowy:hahaha:

pewnie ze bede pisac kochaniutkie:hahaha: babcia sama wola mnie na opalanko haha to jest moja przerwa i robie co chce a jak komus sie nie podoba to jego sprawa no nie dziewczynki?:hahaha: a tego pana napewno zawolam haha jest taki przystojny:love:

nam tez cos sie nalezy a nie tylko praca i praca:p

ale narobilyscie smaka tym grilem:burger:

A sio do innego wątku bo zaczynam się czuć zagrożona. Tylko o smakołykach piszecie a mnie język ucieka do miejsca gdzie plecy swą szlachetną nazwę tracą. :d:d:d

Na dodatek zamiast po południu to jadę w nocy a ja nie umiem spać na siedząco. :płacz:

Za to sobotę prześpię w swoim łóżeczku a jak wstanę to..... sama nie wiem co sobie ugotuję bo chciałabym WSZYSTKO !!! :d

Ajjj masz dobrze jedziesz juz do domku:p ja zaraz koniec przerwy i obowiazkowa kawa na zegarek i dalej nudyyy co za monotonia :rozpacz: ale to nic tez juz czas odliczam na scianie kreski robie :hahaha: jeszcze 6 dni i uciekam potrzeba mi duzo ruchu normalnie czuje sie jak babcia 100letnia:rozpacz: a mam 40tke ajjjjjjjjjjj:rozpacz:

jaka cisza wszyscy pozasypiali chyba:hahaha:

A mój laptop pokona wszystkich,,zapali się to ja go ugaszę,,jak ma za gorąco to się wyłączy,,ale wtedy pani doktorka go postawi na nogi i dalej musi arbeit,,żadnej przerwy nie może miec,,koniec z lenistwem,,tylko ja mam robić?? :hahaha:

Swoją przerwę wykorzystałam na bardzo poważne sparwy,,aż czasu mi zabrakło,,ale ale? zobaczymy co z tego wyjdzie ,z tych moich poważnych spraw:płacz: dzisiaj mi dnia brakuje,,za dużo mam wszystkiego na głowie:święty: jakie to są wczasy ,,albo urlop:płacz:

Ja z chęcią odstąpię komuś te wczasy jak chce!!! oddam gratis ,,:hahaha:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...