Skocz do zawartości

Forumowy flirt

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, violka napisał:

Nie znasz zawiłości miłosnych :haha: Dziewczyny  lub dziewczyna dubluje konta dla innego kolegi / po którym został tylko kurz / . Inny kolega robi za wabik . Były kolega dubluje konto , pewnie po to  aby poromansować z obecnym kolegą aby wzbudzić zazdrość zdublowanej koleżanki . :szydera:

Ps . To są tylko moje przemyślenia więc proszę nie brać na poważnie tego co klepię , ponieważ jestem tylko niedoskonałym człowiekiem i mogę się mylić . Ale tak po cichutku dodam tylko , że mylę się rzadko :haha:

To ja zmykam cichutko, nie dla mnie takie sytuacje, pa.

9 minut temu, Barbara48 napisał:

Ja to już nikomu nie wierzę :szok:

Chciałam wczoraj zacytować słowa moderatora ,które skierował do Wszystkich  a w szczególności do pewnej grupy osób biorących udział w dyskusji w pewnym temacie jakiś czas temu ale temat jest zamknięty i nie potrafiłam tego zrobić.Jeżeli będziesz miała chwilę czasu to przeczytaj sobie co wtedy napisał moderator .Znajdziesz to w zawartości jego profilu na stronie 9 wypowiedz z 23 stycznia wyróżniona bo miała chyba 10 lajków .Mam nadzieję ,że to pozwoli Ci lepiej ocenić sytuację i tamtą i obecną na forum :)

53 minut temu, INEZ napisał:

Chciałam wczoraj zacytować słowa moderatora ,które skierował do Wszystkich  a w szczególności do pewnej grupy osób biorących udział w dyskusji w pewnym temacie jakiś czas temu ale temat jest zamknięty i nie potrafiłam tego zrobić.Jeżeli będziesz miała chwilę czasu to przeczytaj sobie co wtedy napisał moderator .Znajdziesz to w zawartości jego profilu na stronie 9 wypowiedz z 23 stycznia wyróżniona bo miała chyba 10 lajków .Mam nadzieję ,że to pozwoli Ci lepiej ocenić sytuację i tamtą i obecną na forum :)

Chyba nie bardzo chcę wiedzieć. 

Ja żyję swoim życiem i osób mi bliskich lub bliskich znajomych, ploty mnie nigdy nie interesowały i niech tak zostanie , pozdrawiam @INEZ.

25 minut temu, LACH napisał:

I dalej już łacha nie ma co ciągnąć. Ciach bajera!:tak2:

Dzisiaj rozkoszowałam się zapachem świeżo skoszonej trawy jej żdżbła zaplątały się w moje włosy czułam dotyk Twoich dłoni jak delikatnie wyjmujesz je z moich pachnących latem włosów .Cudnie ,cudnie :$

Dzisiaj miałam dziwny sen .Przebudziłam się cała dygocząc a po policzkach spływały mi łzy, były tak gorące ,że wydawało mi się ,że boleśnie wbijają się w moją twarz .Jak zwykle spokój i ukojenie znalazłam   w Jego objęciach  .Nawet nie wiem kiedy zasnęłam ale wiem ,że chciała bym mieć przy sobie  na zawsze Tą moją oazę bezpieczeństwa .......:)

Piękne słowa @INEZ....

"Marzenia się snują jak mary ....tak cicho , samotnie i źle ....

chciałabym przy dźwiękach gitary ...o tobie pomarzyć we śnie ....

Marzyłabym nieraz o innym ...lecz postać twą widzę przez mgłę ....

Tak cicho melodia ta płynie ...bez celu ...bez sensu ....tak źle ...

Wiatr cicho ją niesie po fali ....tak cicho ją niesie i drży ....

Ktoś woła me imię w oddali .....zew morza ....a może to tyyyy....:haha:Jeszcze z moją pamięcią nie najgorzej ...przypomniałam sobie dalej .....

" A kiedy już będziesz samotny ....z oddali usłyszysz mój głos ....

Pamiętaj , że ciebie kochałam .....lecz z tobą rozłączył mnie los "

Edytowane przez Baśka powtarzająca się

Teraz, Baśka powtarzająca się napisał:

Piękne słowa @INEZ....

"Marzenia się snują jak mary ....tak cicho , samotnie i źle ....

chciałabym przy dźwiękach gitary ...o tobie pomarzyć we śnie ....

Marzyłabym nieraz o innym ...lecz postać twą widzę przez mgłę ....

Tak cicho melodia ta płynie ...bez celu ...bez sensu ....tak źle ...

Wiatr cicho ją niesie po fali ....tak cicho ją niesie i drży ....

Ktoś woła me imię w oddali .....zew morza ....a może to tyyyy....:haha:

No no masz talent a ja już myślałam ........,że ty taka mało romantyczna jesteś taka przyziemna nic a nic  górnolotności w Tobie nie ma a tu miłe zaskoczenie tak z rańca :haha:

2 minuty temu, INEZ napisał:

No no masz talent a ja już myślałam ........,że ty taka mało romantyczna jesteś taka przyziemna nic a nic  górnolotności w Tobie nie ma a tu miłe zaskoczenie tak z rańca :haha:

Zmienna jestem ....ze skrajności w skrajność ....Raz zaśmiewam się do łez ...za moment potrafię zamknąć się w swojej skorupie i ...zalewać się łzami ...ale nie tymi ze śmiechu ....No taka jestem i już ...trochę ( więcej ) wariatka ....trochę romantyczka .....a po drodze jeszcze choleryczka ...;)

2 minuty temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Zmienna jestem ....ze skrajności w skrajność ....Raz zaśmiewam się do łez ...za moment potrafię zamknąć się w swojej skorupie i ...zalewać się łzami ...ale nie tymi ze śmiechu ....No taka jestem i już ...trochę ( więcej ) wariatka ....trochę romantyczka .....a po drodze jeszcze choleryczka ...;)

:szok: no z tej strony to ja Ciebie nie znałam ale może kiedyś ?Na mapę opiekunów zerknęłam no i znów szczęście się do mnie uśmiechnęło w pobliży kilka ników opiekunów dostrzegłam i w gąszczu Tych na razie nie wiele mówiących mi ników   @Baśka powtarzająca się