Skocz do zawartości

Forumowy flirt

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Barbara48 napisał:

zwiewna sukienka i te piękne chabry w łanach złotej pszenicy i. ..

Basiu! Już napisałaś! I pięknie!:cmok:

To są po prostu tylko miłe słowa poklejone przecinkami i kropkami.

One siedzą w nas i chcą wyjść z cienia zewnętrzności!

Proste słowo ma większą wartość niż cała, bzdurna pisanina!

Uwolnij to, o czym pięknie myślisz!

Zobacz dwa słowa: sukienka i pszenica jak wiele malują!

A ze mnie poeta jak z koziej dupy trąbka!

Ale miło. :hura::cmok::hura:

28 minut temu, Joy napisał:

fajnie Ci w tej błękitnej koszulce

Wiedziałem, że będziesz na kawie przy sąsiednim stoliku.

Czytając wątek modowy poznałem Twój gust.

Ten błękit miał właśnie zwrócić Twoją uwagę.

Jedno Twoje słodkie i przelotne spojrzenie, i prosiłem niebiosa abyś o tym wspomniała.

Jestem przeszczęśliwy!!! I cały w skowronkach!!!

:tak2::cmok::tak2:

Gdybyś mówiła, że lubisz róż i koronki koniakowskie, to też bym w tym dumnie paradował!

:hura::szydera::hura:

Edytowane przez LACH

2 godziny temu, LACH napisał:

Rozkosznie by było na Twojej poduszce zostawić swój zapach, byś wiedziała, że czule i delikatnie tuliłem Cię w moich ramionach, podróżowałem dłonią po Twoich jedwabnych kosmykach i rozkoszowałem się gorącem Twych ust.
I nie budząc Ciebie, pozostawić rano liścik na stoliku z kawą,
 z życzeniami
miłego dnia

:cmok:

Po przebudzeniu ujrzałam na stoliku w wazonie  bukiecik kwiatów,które Ty zerwałeś właśnie dla mnie jakby w podziękowaniu  za te wszystkie chwile cudownych uniesień obok leżał liścik zaadresowany do mnie, długo trzymałam go w dłoni zastanawiając jaki sekret kryje ? co mi napisałeś ?Nawet banalne miłego dnia zabrzmiało jak byś chciał mi powiedzieć jesteś.................:cmok:

39 minut temu, LACH napisał:

Gdybyś mówiła, że lubisz róż i koronki koniakowskie, to też bym w tym dumnie paradował!

O ,cho cho :o Nasz kolega mało,że romantyk to do tego szarmancki jak mało kto :) Takie dwa w jednym:haha:.

Ty wiesz co się stanie jak się wieść o tym rozniesie?Na Twoim miejscu już bym sobie szykowała miejsce do ukrycia się :szydera:,toż nie opędzisz się człowieku od nas (kobiet) :tak2:

31 minut temu, Joy napisał:

O ,cho cho :o Nasz kolega mało,że romantyk to do tego szarmancki jak mało kto :) Takie dwa w jednym:haha:.

Ty wiesz co się stanie jak się wieść o tym rozniesie?Na Twoim miejscu już bym sobie szykowała miejsce do ukrycia się :szydera:,toż nie opędzisz się człowieku od nas (kobiet) :tak2:

Dlatego on nigdy nie zdradza gdzie obecnie przebywa ;).No ale ten post z liścikiem aż mi dech zaparło po przeczytaniu toć to wyższa szkoła jazdy tfu  flirtowania :oklaski:

Moja ulubiona godzina.:tak2:.

Opędzić, to w bujnych czasach nie mogłem się od szpulasów. Za butelkę "Reginy Okęcie", tudzież Kruszona, pisałem im listy miłosne do ich dziewczyn, obecnych małżonek. One przechowują je w jakichś tam bursztynowych szkatułkach jak jakieś relikwie. Popełniłem wielokrotną recydywę! Ale warto było! Kochają się i szanują.  A po "Reginie" jaka wena była na plaży w Łebie! A jakie laski!(najpiękniejsze z Bolesławca!!!) I wydmy(Oliwka! buziaki), mamioty na Interkampie a tańce w Seegerdachu i Białych Brzozach.Teraz dobrze się zkampiłem i nie bojam. Wystarczy nie klikać w forum. To tylko wirtual!  Kocham real!!! Widzę już kolegów na horyzoncie! Dużo przyjemności i radości! Piszcie! Serduszka czekają!
Pogody Wam i sobie na urlopie życzę! Kocham Was Wszystkich!!!  ZDRÓW!!!

(:cmok:)"

I eri beri pompki...

1 godzinę temu, INEZ napisał:

Wczoraj siedząc na tarasie myślałam o Tobie .Lubię jak podwijasz sobie rękawy od koszuli zerkając na mnie figlarnie .Nie tylko męskie dłonie mają w sobie coś pociągającego .Dlaczego to robisz? wiesz ,że to lubię......:$:cmok:

W tak cudownych okolicznościach przyrody, nad pobliskim jeziorkiem, musiałem przysiąść na uroczej ławeczce i dopisać ciąg dalszy.

♡     ♡     ♡

Byłem tak pochłonięty filetowaniem turbota na pyszną marynatę, że nie zdawałem sobie sprawy, że kąpiesz swoje półnagie ciało w rozproszonym świetle gorącego przedpołudnia. Przesłaniał Cię śliczny powojnik, dlatego nie dostrzegłem Kwiatu wśród kwiatów. Twoje pełne piersi zakrywały kielichy z brzęczącymi trzmielami. Gdybym tylko odwrócił wzrok od krwawego zajęcia, to w marzeniach stałbym się tym owadem, który przelatując nieopodal Twoich sutków, rezonuje je delikatnym podmuchem do perłowego dreszczyku.
Za dwie doby zrewanżuję Ci się za to doskonale soczystym, białym i delikatnym kąskiem tej płaszczki. Małymi skrawkami będziemy się rozkoszowali, muskając nimi nasze usta aż po świt.

:cmok::cmok::cmok:

:hura:

20180720_145255.png

Edytowane przez LACH

8 minut temu, LACH napisał:

W tak cudownych okolicznościach przyrody, nad pobliskim jeziorkiem, musiałem przysiąść na uroczej ławeczce i dopisać ciąg dalszy.

♡     ♡     ♡

Byłem tak pochłonięty filetowaniem turbota na pyszną marynatę, że nie zdawałem sobie sprawy, że kąpiesz swoje półnagie ciało w rozproszonym świetle gorącego przedpołudnia. Przesłaniał Cię śliczny powojnik, dlatego nie dostrzegłem Kwiatu wśród kwiatów. Twoje pełne piersi zakrywały kielichy z brzęczącymi trzmielami. Gdybym tylko odwrócił wzrok od krwawego zajęcia, to w marzeniach stałbym się tym owadem, który przelatując nieopodal Twoich sutków, rezonuje je delikatnym podmuchem do perłowego dreszczyku.
Za dwie doby zrewanżuję Ci się za to doskonale soczystym, białym i delikatnym kąskiem tej płaszczki. Małymi skrawkami będziemy się rozkoszowali, muskając nimi nasze usta aż po świt.

:cmok::cmok::cmok:

:hura:

Robaczku mój miły tak się rozmarzyłam,że zaraz pobiegnę na taras i ze kieliszeczkiem wina będę czekała ....może jak zwykle zgrabnie wślizgniesz się za dekolt mojej sukienki i języczkiem  będziesz muskał delikatnie moje piersi a potem ,potem  spijał nektar z moich ust :cmok: