Skocz do zawartości

Czy warto kupić smartwatch?

Gość Eleni
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Alllla
14 godzin temu, Gość Eleni napisał(a):

Hej. Dziewczyny coraz więcej w busach widuję kobitek ze smartwatchami na ręku i teraz pytanie czy warto? Jakie są plusy? Mam 45 lat i nigdy nie używałam. 

Fajne jest to, że nie muszę wyciągać telefonu by zobaczyć kto dzwoni czy kto co napisał. Mierzy kroki. puls, mierzy jeżdżenie na rowerze, sprawdza sen, biorę go na basen i tam też liczy mi trening. Tyle wystarczy ale jak ktoś chce go jako zegarek to szkoda kasy.

22 godziny temu, Gość Alllla napisał(a):

jako zegarek to szkoda kasy

Dzisiaj to też moda i trzeba przyznać, że niektóre wyglądają fajnie, ale wolę normalne zegarki. Minus - nie można zmieniać tarcz jak w smartwatchach. :(

Nigdy nie miałam zegarka i dostałam smartwatcha jako prezent więc traktuję go jako część biżuterii/ubrania :) Korzystam tylko z godziny i cieszę się, że mogę zmieniać tarcze jak mi się podoba. Reszty funkcji mogłoby nie być. 

:zegarek:

Dołącz do dyskusji

Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...