Skocz do zawartości

Jak firma VERITAS traktuje opiekunów

Gość Jarosław
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Gość Cicha napisał(a):

Chyba jednak tel nie podał, ale odezwać by się mógł.

Podał . Numer był ale rzeczywiście już znikł . Prosił  na ten  kontakt o namiary na tą  panią  z Veritasu. Może nie chce  czy nie może z jakiegoś powodu pisać już o tej sprawie.

8 godzin temu, Gość Aretas napisał(a):

Podał . Numer był ale rzeczywiście już znikł . Prosił  na ten  kontakt o namiary na tą  panią  z Veritasu. Może nie chce  czy nie może z jakiegoś powodu pisać już o tej sprawie.

Sledze ten temat od początku i numeru nie było. 

16 minut temu, Gość Lilka napisał(a):

Sledze ten temat od początku i numeru nie było. 

Musi się przywidziało :)).

Ale to prawda , był podany numer telefonu. Nawet się zdziwiłam że podaje na ogólnie dostępnym forum. 

W dniu 31.08.2024 o 14:58, Gość Jarosław napisał(a):

Pojechałem na sztele do Niemiec.Zmienielem panią która się okazała psychicznie chora.Zadzwonila Veritasu i nagadała że jestem naćpany, pijany i że się mnie obawia.Przyjechała policja i po zbadaniu mnie stwierdzili że jestem trzeźwy i nie biorę narkotyków.Nie wiem dlaczego straciłem pracę . Pani Ewa Ratuszniak-Gładysz obdzwoniła wszystkie agencje opiekunów i po świńsku nakłamała.Nie mam teraz pracy zniszczyła mi życie . Pomóżcie!!! Co robić?! Jeśli ktoś ma niech poda namiary na panią Ewę wyżej wspomnianą .

Skad wiesz ze ktoś obdzwonił firmy? Na to są parafrafy. 

W dniu 18.09.2024 o 11:24, Gość Tatiana napisał(a):

Dlaczego się nie odzywasz. Czy tylko mnie wkurza że ktoś opisuje coś i przestaje odpowiadać. 

Statystyka pokazuje że temat widziało dotąd 600 osób więc może o to mu tylko chodziło.

Gość Najedzona
19 godzin temu, Gość Anonimos napisał(a):

Już jest 727

Hej.

To tylko pokazuje, że takie naciski mają sens i agentura musi brać to pod uwagę i lepiej dla nich żeby odpuścili niż szli na noże.

miłego!

W dniu 31.08.2024 o 14:58, Gość Jarosław napisał(a):

Pojechałem na sztele do Niemiec.Zmienielem panią która się okazała psychicznie chora.Zadzwonila Veritasu i nagadała że jestem naćpany, pijany i że się mnie obawia.Przyjechała policja i po zbadaniu mnie stwierdzili że jestem trzeźwy i nie biorę narkotyków.Nie wiem dlaczego straciłem pracę . Pani Ewa Ratuszniak-Gładysz obdzwoniła wszystkie agencje opiekunów i po świńsku nakłamała.Nie mam teraz pracy zniszczyła mi życie . Pomóżcie!!! Co robić?! Jeśli ktoś ma niech poda namiary na panią Ewę wyżej wspomnianą .

A co to za problem zadzwonić do firmy i poprosić z tą osobą?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...