Skocz do zawartości

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Gość filip napisał(a):

i stwierdził, że trzeba myśleć tylko o firmie, bo utonie :)))))

f

Może go nocki zabijają i nie ma siły. Pewnie od teraz za pacjenta demencyjnego będzie płacił minimum 2500€ na rękę. No bo mniej to chyba nie. L.

9 godzin temu, Gość L jak L napisał(a):

Może go nocki zabijają i nie ma siły. Pewnie od teraz za pacjenta demencyjnego będzie płacił minimum 2500€ na rękę. No bo mniej to chyba nie. L.

Oszukali go może bo rekruterka mówiła że zlecenie lekkie a na miejscu zaawansowana demencja z agresją. Gorzej jak zamknie firmę po tym wszystkim.

Mothers Day Lol GIF by reactionseditor

W dniu 27.09.2024 o 18:45, Gość Mirka napisał(a):

Ostatnia wizyta

2 godziny temu czyli dzisiaj 27 września o godzinie 16:40.

Czyli on tu jednak wpada i z ciekawością wsłuchuje się w głos opiekunek, by im dogodzić. Czy już ktoś doszedł jaka to agencja?

Nikt się nie przyzna, bo każdy takie dobre warunki chce zachować tylko dla siebie a tak to jeszcze inne popsują. hehehehe

20 godzin temu, Gość Maja napisał(a):

Łatwo jest wszystkich krytykować. Nie dziwię się, że facet zwiał bo już na dzień dobry obrywałby za wszystkie grzechy 

A tak to sobie spokojnie zbija kasiore kosztem opiekunek czyli nic nowego. Biedna firma. !!! 

Gość Eleninieta
W dniu 12.09.2024 o 16:33, Pflege napisał(a):

Zrozumiałem wtedy, że jeśli mam robić coś, co przynosi mi satysfakcję, to chcę to robić w 100%. Ponieważ moja ówczesna praca nie dawała mi pełnego spełnienia, postanowiłem wrócić do tego, co naprawdę lubię i na czym się znam.

hahahah ahahahahahahahah hahahahahahahahahah hahahahaha hahahahahah ahahahahah hahahahahaahaha

Jedni są lekarzami, inni politykami a tu mamy fana rekrutacji opiekunek. 

W dniu 12.09.2024 o 16:33, Pflege napisał(a):

Chcę stworzyć firmę, która będzie inna – firmę, która nie będzie skupiać się wyłącznie na zyskach, lecz przede wszystkim na potrzebach opiekunów.

Zamiast poczekać na nazwę firmy to żeście Pana pogoniły a teraz to zżera mnie ciekawość, która to firma nie dba o zyski tylko o grono opieki. :)

W dniu 11.12.2024 o 17:21, Ankka2 napisał(a):

Zamiast poczekać na nazwę firmy to żeście Pana pogoniły a teraz to zżera mnie ciekawość, która to firma nie dba o zyski tylko o grono opieki. :)

To jest ta agencja co płaci 2500 do samotnych i zus od najwyższej krajowej, ale trudno ich znaleźć, bo zbankrutowali i zmienili nazwę na WO czyli wyzysk opiekunek jak wszędzie.

W dniu 5.09.2025 o 08:15, Gość Roma napisał(a):

To jest ta agencja co płaci 2500 do samotnych i zus od najwyższej krajowej, ale trudno ich znaleźć, bo zbankrutowali i zmienili nazwę na WO czyli wyzysk opiekunek jak wszędzie.

Jest dużo agencji które się nie eksponują reklamami i ogłoszeniami i jakoś żyją. 

W dniu 8.09.2025 o 13:52, Gość Olka napisał(a):

Jest dużo agencji które się nie eksponują reklamami i ogłoszeniami i jakoś żyją. 

Bo nie idą na ilość. Znam agencje w której szefowa mówi, że ma 50 opiekunek i to wystarczy. Wszyscy zadowoleni. Kosztem czego? Stawki są niższe niż w dużych firmach i żadnych premii za to cały zus co każdy miesiąc. Plusy wszystko podane jak na tacy bez ściemy. Co kto woli...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...