Skocz do zawartości

Nie chcę wracać na tę sztelę! Mówić czy nie mówić?

Gość (...)
 Udostępnij

Już wiem, że nie wrócę na tę sztelę! Mówić o tym przed zjazdem, czy nie?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mówić o tym, że nie wrócę na sztelę?

• Tak
      0
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Amba

Mam już podpisany kolejny, zaplanowany wcześniej kontrakt, lecz z przyjemnością tu wrócę, jeśli chcecie w przyszłosci skorzystać z moich usług opieki. Np. by grzecznie spławić.

Gość Doris F.
W dniu 21.05.2025 o 19:21, Gość Amba napisał(a):

Mam już podpisany kolejny, zaplanowany wcześniej kontrakt, lecz z przyjemnością tu wrócę, jeśli chcecie w przyszłosci skorzystać z moich usług opieki. Np. by grzecznie spławić.

Zawsze tak mówię bo biorę od każdego referencje takie sobie sama zrobiłam i wystarczy zaznaczać co i jak i nie robię tego nawet pod przyszłych klientów ale po to żeby nie było po wyjeździe, że źle pracowałam i każdemu polecam to samo. 

Grzecznie a wiązanka leci tylko w mojej głowie. 

Pozdrawiam. Doris

W dniu 7.08.2025 o 18:52, Gość Doris F. napisał(a):

Zawsze tak mówię bo biorę od każdego referencje takie sobie sama zrobiłam i wystarczy zaznaczać co i jak i nie robię tego nawet pod przyszłych klientów ale po to żeby nie było po wyjeździe, że źle pracowałam i każdemu polecam to samo. 

Grzecznie a wiązanka leci tylko w mojej głowie. 

Pozdrawiam. Doris

Zgłoszą że zorientowali się kilka dni później i na nic te twoje referencje, ale musieliby i tak udowodnić winę więc są bez szans jak już zjedziesz. Moją zmienniczkę policja złapała w busie przed granicą PL i wpadła z biżuterią. 

16 godzin temu, Gość Daria napisał(a):

Zgłoszą że zorientowali się kilka dni później i na nic te twoje referencje, ale musieliby i tak udowodnić winę więc są bez szans jak już zjedziesz. Moją zmienniczkę policja złapała w busie przed granicą PL i wpadła z biżuterią. 

Dokładnie. 

14 godzin temu, Gość Irena o. napisał(a):

A czemu nie mówić? Nich wiedza że nie było fajnie. Tylko tak pójdą po rozum do głowy bo teraz to mówią że to my jesteśmy roszczeniowe. 

Koleżanka narzekała ze robi wszystko co zmienniczka i ma dość bo tamta rozpuściła babcie myciem okien, wypiekami, robieniem jedzenia całej rodzinie w weekend i  jeszcze dla cioci w tygodniu bo co tam jeden kotlet wiecej. ale do końca nic nie powiedziała.. tak niemcy myślą że my to od wszystkiego. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...