Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. 

Ja już po papierosku. 

Przebudzilam się ale zaraz idę dalej spać. 

Zainspirowana dodam swoją sentencje tym razem z filmu, Król lew "

, O przyjaciele" powiedział Skaza do hien co było dalej? Jak ktoś ciekaw to polecam obejrzenie tego filmu również piękna oprawa muzyczna warto!!!!! 

Teraz podobno jakas nowa wersja jest. 

Syn z narzeczoną ostatnio oglądali i tak mi się przypomniało. 

Miłego i spokojnego dnia. 

Za tydzień mój zamiennik będzie z domu wyjeżdżał :haha:zmiennik miało być. 

• Lubię to 2

Dzieeeeń doooooobry :oklaski: Dzisiaj dzień przedszkolny :oklaski:Pytanie tylko, czy Diva da się wypchnąć z domu :haha: Miałam w planie pucki i zakupy, ale chyba sobie podaruję pierwszą część planu, legnę odespać zaległości, a zrealizuję część drugą? :haha: Pomyślę o tym jeszcze :haha: A tymczasem mówię image.png.2c8743797f018e8b937645b71f28a6dd.png i życzę miłego dzionka :oklaski:

5 minut temu, Mirelka1965 napisał:

Dzieeeeń doooooobry :oklaski: Dzisiaj dzień przedszkolny :oklaski:Pytanie tylko, czy Diva da się wypchnąć z domu :haha: Miałam w planie pucki i zakupy, ale chyba sobie podaruję pierwszą część planu, legnę odespać zaległości, a zrealizuję część drugą? :haha: Pomyślę o tym jeszcze :haha: A tymczasem mówię image.png.2c8743797f018e8b937645b71f28a6dd.png i życzę miłego dzionka :oklaski:

Robota nie zając  nie ucieknie...genisuj czas wolny

• Lubię to 1

Niedospana ale wuybudzona z zawalonym gardłem witam sie z państwem 

Czwartek ...Z prędkością światła wczoraj dzień zleciał...padłam szybko nasycona do granic  cytryna miodem itd..jest już lepiej bo zagescilam katar:szydera: ale gardło draaaaapie buuuuuuu:płacz:.

Niestety nie poleże...mam trochę do zrobienia..grawer i cudny dzwoneczek na chrzciny  mój srajfon potrzebuje porady speca...jakieś kleidungi na niedzielę muszę poszukać żeby z przytupem jakoś wystąpić w kosciele:haha:...to tak w skrócie olbrzymim..

Miłego dnia moi drodzy z pomorskiego się w czasie intensywnego MEGA krótkiego urlopiku

• Lubię to 5

Dzień dobry ....

Na dolinach malowanie uskutecznili wieczorem , na korytarzu wali farbami równo , łeb mi napitala , luknę zaraz tabletkę .....Jadzia już chrząka , musi nie śpi , ale nie wezmę się za obróbkę wcześniej , niż po wypiciu szatana . Drzwi balkonowe otworzyłam na oścież , zimno ciągnie do chałupy ...lepsze to niż cholerny smród farby ...jeżuuu...jak capi >:( Oj , nasłucham się dzisiaj od Jadziutki , że spać smród jej nie pozwalał ...drzwi na klatkę muszą być zawsze uchylone na noc , bo a nóż-widelec szerściuch będzie chciał wejść na pokoje , czy odwrotnie ...wyjść na łajdactwo . No to się bidula naniuchała , nazaciągała smrodem farb przez całą noc . Nie moja brocha ...u mnie w sypialni drzwi są szczelne , smrodek nie dolatywał ...dopiero doleciał , gdy wyszłam na korytarz . Koniec pierdacenia ...lukam tabsa ...sztachnę się dymkiem i biorę się za obsługę .

Miłego , pachnącego dnia .

Udało się :oklaski: Diva pojechała do przedszkola :oklaski: Teraz będę się opierniczać....no przez czas jaki wprawdzie, niemniej jednak nie odmówię sobie tej darmowej przyjemności :oklaski: Zaczyna się robić stella idealna...tfu...tfu...tfu...i w niemalowane odpukać :haha: Zatem fajurka, kawunia, lapunio, kojunio, a potem....potem polecę w dal siną, z portfelem wypchanym, wydawać kaskę na przyjemności.....a bo...a bo pucki mogę odfajkować jutro :oklaski: Czyż życie nie jest piękne? :oklaski:

21 godzin temu, violka napisał:

Mądre słowa , poza tym , że szybki i pojemny srajtek musi być , bez samochodu ani rusz , no i żeby kasa na bombki była :szydera: i na wakacje wystarczyło i dobre żarełko na stole było  Sprawę seksu przemilczę , bo pora zbyt wczesna :haha:

Dlaczego o seksie nie można rozmawiać w bliżej nieokreślonych godzinach. Nie mam na myśli tylko części sformułowania, czyli fizyki, tudzież dynamiki płynów, lecz całości, tej METAfizyki doznań..

• Lubię to 2

2 minuty temu, LACH napisał:

Dlaczego o seksie nie można rozmawiać w bliżej nieokreślonych godzinach. Nie mam na myśli tylko części sformułowania, czyli fizyki, tudzież dynamiki płynów, lecz całości, tej METAfizyki doznań..

Chociażby dlatego , że dopiero w południe jestem na 100% wybudzona :haha:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...