Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

33 minut temu, Afryka napisał:

Tia ...i raz po raz,przy każdym ruchu głowy ... tego Łysego ,co to obok siedzi i przyszedł się odchamić ...łaskoczesz po glacy :szydera:

Za to później ...po koncercie ...uwinąć się i wyjść z sali jako pierwsza . Przed salą ..niby niechcący ...kapelutek z rondkiem z głowy ....i ....jak sie datki zaczną sypać ...jak też ludzie grosza nie pożałują ....Zwrot za bilety murowany :szydera:

7 minut temu, Afryka napisał:

:szydera: :szydera: :szydera:.... zdążysz ...Ty myślisz,że karetka to za pięć minut będzie :szydera:.On się wszystkiego mógł spodziewać,ale nie obcego lachona w chałupie :szydera:

Tiaa lachona :szydera:.

Ale że ja będę w łóżku, to się nie spodziewa :szydera:.

Papatki, idę dospać. 

• Lubię to 2

Babka wykąpana....obiad zjedzony....kuchnia posprzatana.....pranie w szafie....nalatałam się od samego rana po tych schodach żeby wszystko ogarnąć a teraz do 18.00 wolne. Pogoda przecudna ale gdzie tu chodzić po tych polach i to w dodatku sama ? Posiedzę w domu, zrobię sobie paznokcie a wnuczek jak przyjdzie to niech weźmie babcie na spacer....A teraz muszę się zdrzemnąc....bo nic tak nie wpływa na urodę jak sen....:szydera:

• Lubię to 4
  • Zgadzam się 1

Babka wykąpana....obiad zjedzony....kuchnia posprzatana.....pranie w szafie....nalatałam się od samego rana po tych schodach żeby wszystko ogarnąć a teraz do 18.00 wolne. Pogoda przecudna ale gdzie tu chodzić po tych polach i to w dodatku sama ? Posiedzę w domu, zrobię sobie paznokcie a wnuczek jak przyjdzie to niech weźmie babcie na spacer....A teraz muszę się zdrzemnąc....bo nic tak nie wpływa na urodę jak sen....:szydera:

• Lubię to 1

44 minut temu, Barbara48 napisał:

Właśnie nie. Paluszkami pomerdasz i jest git. 

Żeby paluszkami pomerdać to trzeba mieć odpowiednią ilość ukłaczenia....:haha: Przy delikatnych włosach potrzeba jest duuuuuużo pianki i lakieru...:szydera: Przetestowane na żywym organizmie...:szydera:

58 minut temu, Teresadd napisał:

Dzień dobry w południe.Zaraz pora ruszać w drogę.O 16 Sinbadem wyjazd do Mainz.Do popisania . Miłej soboty życzę wam kochani.

Już doczekać się nie możemy :oklaski:. Będziesz cała nasza, a nie tylko okruszek raz kiedyś . Już przygotowany mam papier dla Ciebie, nawet już oprawiony, wydawca opłacony, tylko wystarczy wpisać Twoje nazwisko:haha: i ciekawą fabułę fall-nature-animated-gif-19.gif

• Lubię to 2

40 minut temu, Maria Jolanta napisał:

Ja mam mnóstwo włosów ale cieniutkie jak piórka. Ciężkie do układania, zmora każdej fryzjerki. :szydera:

Jakbym była fryzjerką i miała Twoje włosy układać na całym Twoim ciele i za uszami też :haha:, to też byłaby to dla mnie zmora:szydera:

• Lubię to 2

Godzinę temu, Barbara48 napisał:

Z tego zdjęcia wzięłam pomysł na fryzurę :d.

FB_IMG_1538636810367.jpg

received_570264840056235.jpeg

Fajna fryzurka dla mocnych i grubych włosów.....I masz rację, że wystarczy palcami przeczesać i zawsze głowa ładnie wygląda....ja mam wlosy cienkie chociaż jeszcze sporo ich mam....I musiałabym codziennie modelować. 

• Lubię to 4

38 minut temu, violka napisał:

No to czekamy :haha:

Co miałby niby z nami wszystkimi zrobić od 14.30 :szydera:?  Wystraszyłby się wyzwania i zwiał gdzie pieprz rośnie :szydera:. @violka On jest przeświadczony, że tylko jedna @Barbara48 jest mu przeznaczona:d

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...