Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.03.2020 o 16:00, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Może nie będzie aż tak źle ? A to  że drżysz to nawet fajne ...też zdarzało mi się drżeć ....kiedyś ...jeszcze trochę pamiętam .

Rozwiń  

No...ja też pamiętam to drżenie....na balkonie, z fajką w zębach...i na mrozie :szydera:

W dniu 28.03.2020 o 16:01, Mirelka1965 napisał(a):

Strach ma zawsze wielkie oczy :tak2: 

Rozwiń  

No jasne . @Madzia91 młodziutka jeszcze to i obawy ogromne . W pewnym wieku to wieczorem po parku spacerować można i ...niiii sosny ...żaden zbok się nie pokusi .

Dopóki z ekranem mi się nie poprawi i palcami se suwać nie będę mogła , dopóty emotków nie będę wklejała ...męczące to jest ....takie pstrykanie .

W dniu 28.03.2020 o 16:05, Blondi napisał(a):

Zapomniałam,,Witam wszystkich :cmok:co za piękny dzień,,słoneczko dawało jak głupie,,ale jutro będzie już schowane i trochę podyngusi z nieba,,:szydera:

Rozwiń  

Dawaj  Ty Blondasku ...co se będziesz żałować .

W dniu 28.03.2020 o 16:08, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Dawaj  Ty Blondasku ...co se będziesz żałować .

Rozwiń  

No właśnie,,tylko musze uważać,bo mój jęzor ostatnio bardzo paskudny jest,a ja szybka pisarka ,,co jęzor nada to ja szybko na klawiaturkę, aby nie zapomniec ,,bo wiesz super myśli szybko znikają z pamięci a tylko szajs zostaje,,:święty: kurde mole:hura:

W dniu 28.03.2020 o 15:56, Madzia91 napisał(a):

Nie wiem bo strach się włącza a babcia wygląda na zapuszczoną jak zlew mojej sąsiadki i też tak samo przecieka. Dlatego śmieję się przez łzy i drżę co chwila jak patrzę na bilet 

Rozwiń  

Madzia Ty nie patrz na bilet ,,będziesz patrzeć na euro,,bierz z sobą maski, rękawiczki w razie co , unikać skupisk ludzi ,uważać i śmialo jechac,, wirusy w domu pogonic , pomyc,abyś się dobrze i bezpiecznie czuła i będzie dobrze,,

W dniu 28.03.2020 o 16:12, Madzia91 napisał(a):

U mnie nie ma parku. Boję się tylko wirusa. Szwagier wrócił zDani i ma tą kwarantannę z żona i psem wrócił. Chleba im dowoza w skafandrach

Rozwiń  

U mnie jest park i ....ni sosny w nim !

A do chleba nic , nawet butelczyny ?!

P.S  Zaraz naprawdę pierdalnę tym lapkiem o ścianę ....kuźwa co ja zrobiłam nie tak , że ekran pod palcami  mi się nie przesuwa . Niech mi ktoś mądry podpowie .

W dniu 28.03.2020 o 16:18, Blondi napisał(a):

Madzia Ty nie patrz na bilet ,,będziesz patrzeć na euro,,bierz z sobą maski, rękawiczki w razie co , unikać skupisk ludzi ,uważać i śmialo jechac,, wirusy w domu pogonic , pomyc,abyś się dobrze i bezpiecznie czuła i będzie dobrze,,

Rozwiń  

I ....rezerwatywy niech też weźmie . Na wszelki wypadek , jakby co .

W dniu 28.03.2020 o 16:21, Blondi napisał(a):

Jeszcze coś ,,  @Mirelka1965 pół nocy googolowała,,aby połączyć zachcianki dzieci razem,,i się udało,,:oklaski:

Rozwiń  

Iiiiii....kiedyś , dawno temu dosłownie momencik se w nocy googlowałam , czy jak to się tam nazywa i z tych zachcianek też były ....dzieci . Tak my se ze starym te zachcianki połączyli .

W dniu 28.03.2020 o 16:12, Blondi napisał(a):

No właśnie,,tylko musze uważać,bo mój jęzor ostatnio bardzo paskudny jest,a ja szybka pisarka ,,co jęzor nada to ja szybko na klawiaturkę, aby nie zapomniec ,,bo wiesz super myśli szybko znikają z pamięci a tylko szajs zostaje,,:święty: kurde mole:hura:

Rozwiń  

Tylko już nie fiutuj , bo nam Hawankę zgorszysz ....wrażliwa ostatnio bardzo na wulgaryzmy wszelakie :szydera:

W dniu 28.03.2020 o 16:26, Madzia91 napisał(a):

Blondy ja mam rękawiczki i płyn do oczyszczania siebie z rosmama nie stety nie kupiłam masek bo puste półki są 

Rozwiń  

uszyjesz sobie,,albo z papiera kuchennego wytniesz,,jest full sposobów,,nawet przyłbice sobie zrobisz sama jak będzie potrzeba,,polak potrafi,,

W dniu 28.03.2020 o 16:26, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Iiiiii....kiedyś , dawno temu dosłownie momencik se w nocy googlowałam , czy jak to się tam nazywa i z tych zachcianek też były ....dzieci . Tak my se ze starym te zachcianki połączyli .

Rozwiń  

ileż tych dzieci sobie wygooglowaliscie??  a potem internet siadł i doopa,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...