Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 27.08.2019 o 19:06, maras1 napisał(a):

generalnie temat był o gównach:dobrze:

Rozwiń  

Miałam Ci podpowiedzieć , że g.....no , ale opryskliwie by to w odpowiedzi do @Blondi mogło zabrzmieć . Wyszedłeś obronną ręką ...ogródkiem ...ogródkiem :szydera::szydera:

W dniu 27.08.2019 o 19:02, Blondi napisał(a):

Ja skonczyłam goscinę, bigos pożerali, mnie to bardzo cieszy , bo nie po to  gotowałam aby nie smakował, ziemniaczki pieczone wyszly super, chrupiące i smaczne, serem fettą z grilla  byli zachwyceni , piwo polskie smakowało, czyli wszystko zrobiła polka absolute szpice,  w międzyczasie burza nas przywitała , ale szybko sobie poszła, za dużo się nie nagadałam,,bo ten mój Słodziak to gadulec taki ,że gorszy od baby na rynku, gębucha mu się nie zamyka, :przekleństwa::szydera: ale sąsiedzi naprawdę fajni ludzie, :tak:

Rozwiń  

No ale pysznym żarciem katujesz.Powinno być zabronione.Tęsknie za porządnym schaboszczakiem,ale tu mięso synową kupuje.Swojej dupie kupię bo do listopada trochę za długo czekać.

W dniu 27.08.2019 o 19:13, Teresadd napisał(a):

No ale pysznym żarciem katujesz.Powinno być zabronione.Tęsknie za porządnym schaboszczakiem,ale tu mięso synową kupuje.Swojej dupie kupię bo do listopada trochę za długo czekać.

Rozwiń  

U mnie babcia kupiła dzisaj na kolację kurczaka z rożna.Ale wyżerka! :d

• Lubię to 3

W dniu 27.08.2019 o 18:47, Blondi napisał(a):

No gigant grzyb i gdzie on poszedł do gara ?  wygląda na zdrowy okaz, a jaki zdrowy korzeń:szydera: I chyba Twój Kredens  go trzyma,  uważam ,że za mało opalona ,,jutro marsz na słońce :hura: tak nie może być, :przekleństwa:

Rozwiń  

@Blondi jakiego gara!

Wypelzly z niego dziesiatki robali.

Babbka  smaruje sie kremami z filtrem 30SPF.

Rece i stopy ma jak mumia.

Strzaskana na ciemny mahon:szydera:

W dniu 27.08.2019 o 18:47, Blondi napisał(a):

No gigant grzyb i gdzie on poszedł do gara ?  wygląda na zdrowy okaz, a jaki zdrowy korzeń:szydera: I chyba Twój Kredens  go trzyma,  uważam ,że za mało opalona ,,jutro marsz na słońce :hura: tak nie może być, :przekleństwa:

Rozwiń  

@Blondi jakiego gara!

W dniu 27.08.2019 o 19:17, sayonara 52 napisał(a):

@Blondi jakiego gara!

Rozwiń  

No tak, teraz sobie przypominam jak pisalaś wczesniej, o tych robalach,:tak2:  ufff   piszesz na mahon ,,trzeba babci podpowiedziec czekolada ,,muss sein:hura:

• Lubię to 2

W dniu 27.08.2019 o 19:13, Teresadd napisał(a):

Rozwiń  

Wiem o czym piszesz, a Ci jeszcze tyle dni zostało,  a może powiedz synowej ,że byś zjadła kotleta , nigdy nie nawidzilam jak ktoś robił zakupy za mnie, ale też było znośnie, mięso zawsze prawie miałam, bo ja mięsożerna jestem,,,:tak2:

• Lubię to 1

W dniu 27.08.2019 o 19:19, sayonara 52 napisał(a):

Jest burza.Nawalnica.:hura:

Poszla i wraca.

Niebo wyglada jak w Sylwestra.

Przez kilka minut tak lalo, jakby firana z deszczu byla.

Rozwiń  

U mnie pogrzmiało , pobłyskało , pokropiło jak ksiądz kropidłem i poszło ....w pistuuuu . Może jeszcze powróci , bo duchota straszna .

W dniu 27.08.2019 o 15:04, violka napisał(a):

Ja do dzisiaj nie wiem do czego służy ta cała kolekcja sztućców przy talerzu i dobrze mi z tym :d Plusem bycia biedakiem , jest nie szlajanie się po restauracjach kilku gwiazdek . w których zawartość talerza jest mniejsza od ilości sztućców :szydera:

@NNNdanuta jak zapomnisz , co do czego , to zastosuj metodę mojej Anielicy . Najpierw mnie obserwuje co biorę do ręki , a następnie robi to samo :d

Rozwiń  

:tak:

• Lubię to 1

W dniu 27.08.2019 o 19:27, Blondi napisał(a):

Wiem o czym piszesz, a Ci jeszcze tyle dni zostało,  a może powiedz synowej ,że byś zjadła kotleta , nigdy nie nawidzilam jak ktoś robił zakupy za mnie, ale też było znośnie, mięso zawsze prawie miałam, bo ja mięsożerna jestem,,,:tak2:

Rozwiń  

Oj.Tak .Coś wykombinuję .Nie ma to tamto.Mięsko też musi być.:ciacho:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...