Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 27.01.2019 o 21:08, Joy napisał(a):

Mój obiekt na projekcie jak to @Baśka powtarzająca się wczoraj ładnie określiła został już położony :) Mogę i ja już przytulić jaśka:d 

Dobrej wyspanej nocy Wam :) 

Rozwiń  

Mój obiekt na projekcie idzie spać o 18-stej.

Ja też muszę ? :haha:

Jednak po namyśle stwierdzam że Jaśka albo innego faceta chętnie przytulę. :szydera:

• Lubię to 2

W dniu 27.01.2019 o 16:18, violka napisał(a):

Nie marudz :haha: U mnie też pada . W robocie  nie pobiegam , bo jestem w 3 pokojowym mieszkanku i nawet schodów nie ma . Mój jedyny ruch , to ucieczka w tej ciasnocie przed babcią :haha: a wygląda to tak , że ona za mną do kuchni , to ja do łazienki , ona stoi pod łazienką do ja idę do siebie , włazi za mną do pokoju , to ja znowu do łazienki :szydera: 

Rozwiń  

@violkaa kilometry leca....

W dniu 26.01.2019 o 22:04, maras1 napisał(a):

głowa do góry nie dać się szwabom jesteś z polski  nie z wietnamu mie daj sie  ,bo kurw,,,a przyjade i zrobię porządem

Rozwiń  

@maras1a co to ladnego masz w awatarku?

Czy tez ,,to,, masz oprocz barzojkow?

Wstawać ludziska!!! 

Dzień dobry wszystkim. Wczoraj pokleilam się plastrami typu kinos coś tam, zagrzalam sobie wody gorącej do gumy i spałam jak niemowlę, ból przeszedł, One chyba mają coś w sobie, że nie raz już mi pomogły, albo świadomość pracuje, że jak je masz, to pomagają, sama nie wiem, najważniejsze że bólu nie czuję. 

Miłego dnia życzę, choć u mnie nie pada, a leje :(

• Lubię to 8
  • Zgadzam się 1

Dzień dobry
Obudziłem się bez żadnych konsekwencji czasu życia. Nic nie łamie, mędzi i strzyka! Czyżby to się nazywało rajem.:szydera:
Byt ziemski uświadomił mi zapach kawy. No! Takiej, to i w raju brak. Zmysły pracują. :hura:
Tygodnia bezproblemowego dla wszystkich. :cmok:

• Lubię to 6

Dzień dobry .....

Nie zaspałam , nie śpię już od dobrej godziny , tylko siedziałam sobie w jadalni i kawkę spijałam . U mnie na dolinach , po wyjściu z łazienki , kiedy dotknęłam kontaktu u siebie w pokoju to coś zrobiło se głośne " fuuuuuuhhhhh " i nastała ciemność ....strasznie nastrojowo , romantycznie było ...Nie było wyjścia jak po omacku przyodziać się , telefon w łapkę i na górę ...na kawę .

Odczekałam aż Elka od siebie z najwyższego piętra zejdzie ...zeszłyśmy do piwnic , pokazała mi , gdzie prądy mają swoją skrytkę i prąd już do mnie popłynął ...jest . Żaróweczki z górnego oświetlenia wykręciła , żeby wiedzieć jakie ma kupić . Teraz siedzę sobie przy lampkach nocnych ...i nawet jest miło ...musi fajny tydzień będzie :szydera:

Miłego dnia i tygodnia :cmok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...