Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.09.2018 o 08:42, Heidi napisał(a):

A... jesteś w końcu :cmok:. Jak tam wspólnie spędzany czas w domku? Tańczą jak im zagrywasz ? 

taniec.gif

Rozwiń  

Super jest w domku . Odgruzowuję i opierdalam , odgruzowuję i marudzę , odgruzowuję i zastanawiam sie po jaką cholerkę ja tu wróciłam :szydera:

W dniu 26.09.2018 o 08:42, asna napisał(a):

Zaraz idę po bilety na mecz, a wcześniej do banku i do kantoru :oklaski:

Rozwiń  

To pami etaj, że w kantorze też możesz negocjować cenę sprzedaży np. o 3 grosze. Przy większej kwocie bilet masz za free. Ja swoje geldy wymieniam na R kantor , mają zawsze korzystniejszy kurs (dziś sprzedaż  4,2745 - kupno 4,2963 ). 

A... i jeszcze każdy Klub Sportowy też chciałby Tobie oddać kasę za każdą wizytę na stadionie :tak2:, ale to juz info na priw.

• Lubię to 1

W dniu 26.09.2018 o 08:45, violka napisał(a):

Super jest w domku . Odgruzowuję i opierdalam , odgruzowuję i marudzę , odgruzowuję i zastanawiam sie po jaką cholerkę ja tu wróciłam :szydera:

Rozwiń  

Czyli norma w normie :szydera:. Następne razy musimy wymienić się domami. Obca baba do domu wpadnie, to wszyscy stali domownicy na rzęsach będą chodzić :szydera:

• Lubię to 2

W dniu 26.09.2018 o 09:03, 1bozka napisał(a):

zaraz wyjde z siebie i stane obok... synek babci nie odbiera telefonow...upsss angole ....no more ...no more

Rozwiń  

Teraz tuż przed Twoim wyjazdem żaden obiadek go nie skusi. Patrzcie ludzie jaki cwany Angol no!  Czyżby miał w przeszłości z Polakami i rozumu go nauczyli ? 

• Lubię to 2

W dniu 26.09.2018 o 09:42, Heidi napisał(a):

Teraz tuż przed Twoim wyjazdem żaden obiadek go nie skusi. Patrzcie ludzie jaki cwany Angol no!  Czyżby miał w przeszłości z Polakami i rozumu go nauczyli ? 

Rozwiń  

Nie będę więcej do niego dzwonić Trudno dam mu czas do popołudnia i smaruję  pismo do agencji

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

W dniu 26.09.2018 o 10:12, Heidi napisał(a):

:oklaski:Niby jędza, a swój rozum ma :cmok:. Daj im popalić ode mnie też :ostrzegam:

Rozwiń  

Pismo było napisane tylko wcisnąć send >:( ale mam w sobie dużo empatii i pomyślałam oki dzwonię do agencji,...czekałam pół godziny i.....dzwoni synuś babci z informacją że nie ma problemu ależ oczywiście zawiezie haha koofry do samochodu wtaszczy i wogole co tylko chce....:szydera::szydera:on nie wie biedaczysko co mówi gahaha. Acha dodał czy znajdzie się obiad dla niego???:szok::święty:

Edytowane przez 1bozka
  • Lubię to 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...