Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Dobrze , że Ewcia facetem nie jest ...bo gdyby była to zanim by się wysikala to ze trzy razy by się ...teges ...jakby ręce tak drzaly ...Z zimna ..

Coś Ty.....Baska....faceci też sikają po damsku....sama widziałam....:szydera:

• Lubię to 2

4 minuty temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Dobrze , że Ewcia facetem nie jest ...bo gdyby była to zanim by się wysikala to ze trzy razy by się ...teges ...jakby ręce tak drzaly ...Z zimna ..

Znasz to z autopsji? W poprzednim wcieleniu byłaś facetem:szydera:

• Lubię to 1

Moja Latawica dzisiaj mnie pogoniła: 7 razy na spacerze byłam w tym wietrze, Brrrr.  Na wieczór niespodzianka: talerz z kawałkami chleba posmarowany pasztetową z kawałkami pomidora i wieloma cząskami szypioru wylądował wprost do torebki. Jedna miazga, ciapa, klikra:szok:. Nie dawała sobie wytłumaczyć, że tak nie można. Sposób na rozwikłanie problemu: następne wyjście w teren :mur:. Dobrze, że dwaj policjanci stali nieopodal i nagadałam jej, że pilnują naszego bezpieczeństwa, bo ju późno jest.  Wreszcie mnie poinformowała, że to ostatni dziś spacer :oklaski:. Kolacji nie dostanie  innej, niech wybiera miazgę z torebki. Ja szychtę zakończyłam>:(.

• Lubię to 5

2 minuty temu, awe59 napisał:

Coś Ty.....Baska....faceci też sikają po damsku....sama widziałam....:szydera:

U mnie w domu to było :oklaski:.  Dałam moim panom warunek: albo sikają na siedząco, albo sprzątają. Wybrali przysiad  ku mojemu zadowoleniu i świat się nie zawalił.Tylko, że teraz ja muszę sprzątaćO.o

• Lubię to 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...