Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.08.2018 o 19:57, zuziam napisał(a):

a ja taka matka teresa z samarytanką i odrobiną supermena i za każdym razem źle na tym wychodzę.

Rozwiń  

ty nie jestes kotem i nie masz 7 wcielen tylko jedno....zabraniam....za twoje zdrowie rodzina ci nie zwroci ...ja mam blizne po zebach pdp do dzisiaj i prawy bark po urazie...powtarzam ZABRANIAM dla d=twojego zdrowia ktore masz jedno

• Lubię to 5

W dniu 13.08.2018 o 20:39, Blondi napisał(a):

Masz taki etap,,:przekleństwa: żreć słodycze,,ja mam teraz etap picia wytrawnego  wina bialego,,,zero torcików itd. ale od wina brzuchol nie rośnie:oklaski:

Rozwiń  

Od nadmiaru wina  urośnie ....jak wątroba da znać o sobie :haha:

W dniu 13.08.2018 o 20:30, lucyna.beata napisał(a):

ale wrazenie i wspomnienia sa do dzis..teraz niestety bez navi nikt nie potrafi nie wspomne o czytaniu mapy...a pamietasz moze ogniska menazke i magulon?

Rozwiń  

Ja pamiętam :oklaski: Zwłaszcza ten szczegół jak podczas 3 tygodniowego obozu , czyściło się tą menażkę po każdym obiedzie ziemią po której chodziło się w lesie :haha: Na samo wspomnienie dostaje odruchu wymiotnego jak sobie uzmysławiam ile śladowych ilości moczu ludzkiego , zwierzęcego innych darów , pozostawało na naczyniach po tym pucowaniu :szydera:

W dniu 13.08.2018 o 20:47, violka napisał(a):

Ja pamiętam :oklaski: Zwłaszcza ten szczegół jak podczas 3 tygodniowego obozu , czyściło się tą menażkę po każdym obiedzie ziemią po której chodziło się w lesie :haha: Na samo wspomnienie dostaje odruchu wymiotnego jak sobie uzmysławiam ile śladowych ilości moczu ludzkiego , zwierzęcego innych darów , pozostawało na naczyniach po tym pucowaniu :szydera:

Rozwiń  

Oj przestań. Jesteśmy zdrowsi i alergii tyle nie było co teraz....

• Lubię to 2

W dniu 13.08.2018 o 20:47, violka napisał(a):

Rozwiń  

albo nad jeziorem mycie menazki w wodzie ..sznurki z praniem 

w gorach kiedys pod wisla w lesie stalismy na kamieniach i nabieralismy w manierke wode...nikt nie mysla o biegunce

albo mleko u babki wprost z udoju i pajda chleba 

• Lubię to 1

W dniu 13.08.2018 o 20:51, lucyna.beata napisał(a):

w gorach kiedys pod wisla w lesie stalismy na kamieniach i nabieralismy w manierke wode...nikt nie mysla o biegunce

Rozwiń  

Babcyne mleko ???:haha:

W dniu 13.08.2018 o 20:51, lucyna.beata napisał(a):

Rozwiń  

Tiaaaaa To ciepłe mleko prosto od krowy O.o fuj , fuj fuj . 

Ale była ze mnie dzielna dziewczyna :haha:

W dniu 13.08.2018 o 20:54, Blondi napisał(a):

ale nie ma nadmiaru,,,:tak2: na szczęscie,,,:serce:

Rozwiń  

Uważaj Blondasku , bo w alkoholizm wpadniesz ....ale nie zamartwiaj się na zapas ...Siądziemy wszyscy w kółeczku ...za rączki chwyty pierdykniemy i chóralnym głosem zakrzykniemy : " kochamy cię ...Blondi ! " i gitarra :haha:

W dniu 13.08.2018 o 20:53, violka napisał(a):

Tiaaaaa To ciepłe mleko prosto od krowy O.o fuj , fuj fuj . 

Ale była ze mnie dzielna dziewczyna :haha:

Rozwiń  

no jeszcze mozna bylo pajde chleba ze smalcem i to nie kupic ale dostac od chlopa...i pomidora z ogrodu ..ZA DARMO!!!! a potem ..himalajke na plecy i sie wedrowalo...

• Lubię to 2

W dniu 13.08.2018 o 21:00, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Uważaj Blondasku , bo w alkoholizm wpadniesz ....ale nie zamartwiaj się na zapas ...Siądziemy wszyscy w kółeczku ...za rączki chwyty pierdykniemy i chóralnym głosem zakrzykniemy : " kochamy cię ...Blondi ! " i gitarra :haha:

Rozwiń  

:serce::serce::cmok::cmok::serce::serce: a teraz możesz isc spać:spioch: ja też zmykam ,,:serce: kocham Was:serce:

W dniu 13.08.2018 o 21:00, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Rozwiń  

:d

• Lubię to 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...