Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.07.2018 o 18:36, Barbara48 napisał(a):

Miałam bardzo pracowity dzień, szłam jak burza przez dom. A wcale nie czuję zmęczenia, lubię rozładować gdzieś energię. 

Gorzej jestem zmeczona siedzeniem całymi dniami na tarasie. 

Rozwiń  

:dobrze:Mam tak samo,czasami mam wrażenie,że eksploduję.Ale na szczęście jeszcze kilka dni i będę narzekała na nadmiar pracy :haha:

W dniu 22.07.2018 o 18:43, NNNdanuta napisał(a):
  • Dobry wieczór :d Resetuje się i robię to czego nigdy w życiu nie robiłam, czyli czytam babskie pisma, które zostawiła tu moja zmienniczka :haha:
Rozwiń  

Noo ,one świetnie nadają się na reset .... wiem coś o tym ,bo u Franczeski ,poprzedniczka zostawiła takie cymesiki jak Chwila dla Ciebie , Blaski i cienie i... nawet tytułów nie pamiętam ...odmóżdżają koncertowo.:haha:

W dniu 22.07.2018 o 18:52, violka napisał(a):

Moja pikawka też ma się dobrze :d Nie tylko Ty wspinałaś się na górę , ja również zaliczyłam dzisiaj jeden szczyt :cool:  całe 70 m wysokości :haha:

Rozwiń  

też miałem szansę na szczyt,ale nadal nie wiem gdzie jest opiekunka mieszkająca w pobliżu:d

• Lubię to 1

W dniu 22.07.2018 o 18:42, Joy napisał(a):

:dobrze:Mam tak samo,czasami mam wrażenie,że eksploduję.Ale na szczęście jeszcze kilka dni i będę narzekała na nadmiar pracy :haha:

Rozwiń  

Ja tam nie narzekam na nadmiar pracy jak jadę do domku, wszystko posprzątane, firanki uprane, reszty staram się nie widzieć, coby im przykro nie było. 

Tylko łazienkę sprzątam po swojemu. 

• Lubię to 1

W dniu 22.07.2018 o 18:52, violka napisał(a):

Moja pikawka też ma się dobrze :d Nie tylko Ty wspinałaś się na górę , ja również zaliczyłam dzisiaj jeden szczyt :cool:  całe 70 m wysokości :haha:

Rozwiń  

Chwała bohaterom !!! Dobrze,że nie był to szczyt głupoty ...bo takie dzisiaj tu zaliczono.:haha:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...