Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, violka napisał:

Nie wymagaj od blondynki jasnej i wyraznej odpowiedzi , bo taki wysiłek może mnie zabić :szydera:

ale ty farbowana jestes wiecO.o....no dobra...blond to blond nawet jezeli tylko z nazwy...woda utleniona dziala widocznie nie w tym kierunku

masz racje ...myslenie boli i to nie tylko jasnowlosych:d

• Zgadzam się 1

3 minuty temu, lucyna.beata napisał:

2-i-pol-kopa-wieczor-na-balkonie-z-moich-wyliczen-wynika-ze-warto.jpg.233ccba211e8dd79e9204ce5e5574b4a.jpgkto ma koty to zna to spojrzenie....cudny

Mój wchodził na szafę w kuchni , zrzucał wszystko na podłogę a piesek łapał łupy z spieprzał z nimi na dwór O.o Kiedyś zaiwanił mi wszystkie kotlety , które były już zapanierowane i czekały tylko , żeby wrzucić je na patelnię :szydera:

Teraz, lucyna.beata napisał:

ale ty farbowana jestes wiecO.o....no dobra...blond to blond nawet jezeli tylko z nazwy...woda utleniona dziala widocznie nie w tym kierunku

Gorzej O.o Ja już urodziłam się z blond włosami :haha:

2 minuty temu, violka napisał:

Mój wchodził na szafę w kuchni , zrzucał wszystko na podłogę a piesek łapał łupy z spieprzał z nimi na dwór O.o Kiedyś zaiwanił mi wszystkie kotlety , które były już zapanierowane i czekały tylko , żeby wrzucić je na patelnię :szydera:

oo jakie mądre stworzonka:szydera:

• Lubię to 1

3 minuty temu, lucyna.beata napisał:

Ty pomyliłaś sie farbowana to ja:szydera:

• Lubię to 1

5 minut temu, violka napisał:

moja starsza kotka pela ona nawet nie wie ze jest kotem i moze np wspinac sie na meble..tak ma...miala 3 tygodnie jak trafila do nas teraz ma 15 lat...i jest w sumie "uczlowieczona"...taka czarno biala dama..druga znajda szylkreta figa...no ta juz umie o siebie zadbac...kiedsy otworzyla mi woreczek z kokosankami i nie powiem nic wiecej...

albo potrafi myszkowac w kuchni ...bardzo lubi zwalac pokrywki zwlaszcza jak wyczuje zapaszek..

ryby nie ruszy ale daj np pieczonego kurczaka...oberwie sie wszystkim ktorzy chca tylko patrzec...warczy

6 minut temu, 1bozka napisał:

Ty pomyliłaś sie farbowana to ja:szydera:

no przecie napislam ze niefarbowanych tez boli myslenie co nie?? ja natyral jestem i bardzo mi z tym dobrze..kazdy siwy wlos to..wykorzystana okazja a nie powiem ile tych siwkow mam:szydera:

• Lubię to 1

12 minut temu, violka napisał:

Szajka złodziejska. :szydera:

• Lubię to 4

24 minut temu, violka napisał:

Gorzej O.o Ja już urodziłam się z blond włosami :haha:

Przynajmniej możesz ze szczerością stwierdzić,że nie jesteś żadną sztuczną " inteligencją" :haha:.... nie to co ja ,którą natura obdarzyła myszowatym kolorem.:szydera:

Teraz, Afryka napisał:

Przynajmniej możesz ze szczerością stwierdzić,że nie jesteś żadną sztuczną " inteligencją" :haha:.... nie to co ja ,którą natura obdarzyła myszowatym kolorem.:szydera:

Ta sztuczna inteligencja tez mi towarzyszy , bo naturalny blond lubię podrasować :haha:

3 minuty temu, Afryka napisał:

Nie myszowatym...ciemnym, ciepłym blondem, o niezwykle rzadko spotykanym odcieniu popielu...:szydera: Wiem o czym  piszę, bo mnie natura takim to właśnie kolorem obdarzyła...:szydera:

17 minut temu, Maria Jolanta napisał:

Szajka złodziejska. :szydera:

Moja przyjaciółka miała kota Filemona ( Ona non stop ma jakiegoś + psa) , zszedł był już ,ale ten cwaniak był mistrzem świata w kradziejstwie .

Pewnej niedzieli ,ten skórkozjad ,wyłowił z gotującego się rosołu ,pokaźną nogę indyczą ,a zabezpieczone w zamkniętej szafce klapsznitki z szynką,okazywały się być ,po otwarciu szafeczki ,tylko chlebkiem z masełkum.:haha:

Teraz, Afryka napisał:

Moja przyjaciółka miała kota Filemona ( Ona non stop ma jakiegoś + psa) , zszedł był już ,ale ten cwaniak był mistrzem świata w kradziejstwie .

Pewnej niedzieli ,ten skórkozjad ,wyłowił z gotującego się rosołu ,pokaźną nogę indyczą ,a zabezpieczone w zamkniętej szafce klapsznitki z szynką,okazywały się być ,po otwarciu szafeczki ,tylko chlebkiem z masełkum.:haha:

Zdolna bestia :d

1 minutę temu, Afryka napisał:

A ten Filemon nie miał może wspólnika na dwóch nogach? :szydera:

2 minuty temu, Mirelka1965 napisał:

Nie myszowatym...ciemnym, ciepłym blondem, o niezwykle rzadko spotykanym odcieniu popielu...:szydera: Wiem o czym  piszę, bo mnie natura takim to właśnie kolorem obdarzyła...:szydera:

Ty mnie tu oczu Mirabelka nie zamydlaj ,wiem co mówię ...myszowato- sraczkowaty ,żaden tam szlachetny popiel.:szydera:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...