Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.07.2018 o 16:19, selenia_1989 napisał(a):

Witam serdecznie wszystkich po rocznej nieobecnośći :) Chciałabym zapytać a właściwie poradzić się was kochane opiekunki...zapewne jest ktoś kto jeździ przez agencje i chciałabym zapytać szczerze czy wasze umowy zlecenia zawierają tez takie "kwiatki" że musicie rekrutować kolejne osoby do tej agencji i prowadzić spotkania rekolamowe itd???

Bardzo proszę o odpowiedź.

Rozwiń  

Nie...to nie łańcuszek św. Antoniego. Gdyby mi takie coś ktoś kazał robić, to już dla mnie taka agencja jest skreślona.

W dniu 1.07.2018 o 17:31, Margaritka napisał(a):

Otóż, uprzejmie donoszę, że spotkałam się z naszą Afryką i było naprawdę gorąco. Jechałam na to spotkanie już lekko podniecona , więc po powitalnym „buzi” schłodziłam się wodą, później studziłyśmy emocje zmrożoną kawą, w pięknej scenerii , na Renem. Teraz obgadnie-Agata /Alaska/Afryka jak żywa , taka jak na forum , wyrazista, „rasowa, no ładna i kontaktowa . I tak my sobie spędziłyśmy te prawie trzy godziny - taki czas w tej pracy , to leci jak szalony. Wniosek z tego taki, że trzeba się spotykać, by czas na stelli szybko leciał. My już planujemy sobie kolejne spotkanko. 

Rozwiń  

Wiedziała, że tak będzie, dlatego zazdraszczałam :d Takie persony !!! dwie razem !!! nie mogło się nie udać !!! :d

• Zgadzam się 3

Otóż, uprzejmie donoszę, że spotkałam się z naszą Afryką i było naprawdę gorąco. Jechałam na to spotkanie już lekko podniecona , więc po powitalnym „buzi” schłodziłam się wodą, później studziłyśmy emocje zmrożoną kawą, w pięknej scenerii , na Renem. Teraz obgadnie-Agata /Alaska/Afryka jak żywa , taka jak na forum , wyrazista, „rasowa, no ładna i kontaktowa . I tak my sobie spędziłyśmy te prawie trzy godziny - taki czas w tej pracy , to leci jak szalony. Wniosek z tego taki, że trzeba się spotykać, by czas na stelli szybko leciał. My już planujemy sobie kolejne spotkanko. 

Rozwiń  

:dobrze::oklaski:

W dniu 1.07.2018 o 18:02, Mirelka1965 napisał(a):

Jest jeszcze parę innych wytrwałych chwastów...:szydera:  A w DE znają Randup....:szydera:

Rozwiń  

Randup jest oczywiście doskonały,tylko ,że perz poleży sobie głęboko w "uśpieniu" i znowu zaatakuje znienacka:oklaski:. Ja też:haha:

• Lubię to 2

W dniu 1.07.2018 o 17:32, Heidi napisał(a):

Ja jestem jak perz, wszędzie mogę próbować przetrwać.:d

Rozwiń  

Perz to bardzo ciekawa roślina :d Kiedyś długo hodowałam w doniczce, żeby móc się temu z bliska przyjrzeć, ale do końca nie rozgryzłam :), ale szacunek albo raczej respekt mam :d

• Lubię to 1

W dniu 1.07.2018 o 18:22, NNNdanuta napisał(a):

Perz to bardzo ciekawa roślina :d Kiedyś długo hodowałam w doniczce, żeby móc się temu z bliska przyjrzeć, ale do końca nie rozgryzłam :), ale szacunek albo raczej respekt mam :d

Rozwiń  

No patrz...ja nie ma respektu, ja mam Randup...:szydera:

Rozwiń  

A ja uprzejmie nie zaprzeczam  spotkanie na "szczycie " się odbyło,a konkretnie na tarasie kawiarni ,a w dole Wis....Ren se płynął ...urokliwy :haha:.

Na dodatek uprzejmie potwierdzam,że .... Margaret ,to wystrzałowa kobitka ,ciepła , uśmiechnięta ,bez zadęcia ,urodziwa bestyjka .:dTo było zajefajne spotkanie ,i jeszcze nie jedno przed nami.:oklaski:

Możecie spokojnie nam zazdraszczać.:p

W dniu 1.07.2018 o 18:28, Afryka napisał(a):

A ja uprzejmie nie zaprzeczam  spotkanie na "szczycie " się odbyło,a konkretnie na tarasie kawiarni ,a w dole Wis....Ren se płynął ...urokliwy :haha:.

Na dodatek uprzejmie potwierdzam,że .... Margaret ,to wystrzałowa kobitka ,ciepła , uśmiechnięta ,bez zadęcia ,urodziwa bestyjka .:dTo było zajefajne spotkanie ,i jeszcze nie jedno przed nami.:oklaski:

Możecie spokojnie nam zazdraszczać.:p

Rozwiń  

Ja zazdraszczam spokojnie...spokojnie do bólu...obgryzanych paznokci...>:(.............A tak serio to...:oklaski:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...