Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Medwita 24

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lilia
13 godzin temu, Bernadeta 01 napisał(a):

Czy ktoś wie czemu Medwita 24 milczy nie odpowiada na telefony ?

Jeżeli agencja w ciągu dnia nie odbiera to lepiej już sobie ją odpuścić bo co dopiero będzie w sytuacji podbramkowej w Niemczech.

Gość Lara

To ze nie odbieraja telefonu, nie ma z nimi zadnego kontaktu, nie odpowiadaja na SMS,to jest  Norma dla tej firmy. Ale ja mam pytanie,dla czego nie placa wynagrodzenie? Przepracowalam trzy miesiaca ,brak  pieniedzy na koncie .po wielkich Awanturach wyplate dostalam w maja dopiero.teraz znowu jestem na zleceniu I brak pieniedzy, Malo tego pracuje ,nie legalnie, nie maja czasu wyslac aneks, do umowy. A to robia specjalnie  ze by nie zaplacic, za ten miesiac, co nie przyjechala zmienniczka (kombinatorka). Jutro wyjezdzam, firma nie zarezerwowala bus I I oczewiscie nie zaplacila,za niego,musze zaplacic ze swoich pieniedzy .Byla dzis corka prubowalysmy sie dodzwonic sie,nic,nie odbieraja, cisza, Wogole  rodzina nie wie czy ktos przyjedzie, sa mnie,.To jest super firma! Pozdrawiam cie Bernadeta 

1 godzinę temu, Gość Foka napisał(a):

czy to chodzi o medwitę 24 przez w czy medvitę 24 przez v?

Medvita24 oszusci, brak kontaktu, brak pieniedzy, same kary w umowie dla Zleceniobiorcy I zadnych kar dla firmy, telefony co podane na ich stronie nie aktywne, stacjinarny tez nie odbieraja. 1 sierpnia mam wyjazd ,sama sobie zarezerwowalam bus, sama oplacam, gdzie firma dostala pienadze od rodziny, miala byc zmienniczka 31.07 .a nie zminniczki, a nie pieniedzy, a nie kontaktu 

15 godzin temu, Gość Lara napisał(a):

Przepracowalam trzy miesiaca ,brak  pieniedzy na koncie .po wielkich Awanturach wyplate dostalam w maja dopiero.teraz znowu jestem na zleceniu I brak pieniedzy, Malo tego pracuje ,nie legalnie, nie maja czasu wyslac aneks, do umowy. 

Kto pojechałby drugi raz z firmą, która " po wielkich awanturach" wypłaciła wynagrodzenie? 

Gość Reniaw
W dniu 1.08.2024 o 05:53, Gość Osa napisał(a):

Kto pojechałby drugi raz z firmą, która " po wielkich awanturach" wypłaciła wynagrodzenie? 

A mówi się, że opiekunkę można oszukać tylko raz.

"Małe” oszustwa w opiece spotykamy na każdym kroku" - Arbeitlandia.pl

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...