Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę się pochwalić,,jutro czeka mnie ogromna atrakcja,,jadę do miasta,,jadę do miasta ,,z tego zadupia do cywilizacji,,czy będe umiała się zachowac ?:małpa::220_monkey_face:  to jest pytanie,,wypuszczona z dziczu ,,gdzie za płotem same:świnia::świnia::świnia:,,,jadą dziadki do lekarza i córunia mnie tez zabierze,,co za cudowne dziecko mają,,myśli aby opiekunke zabrac też,,może uda mi sie Rossmana odwiedzić,,albo inny sklep ,,albo nic nie zobaczę:nie_widzę:  :smutek:

@erika @Mirelka1965 @jolantapl. nie błądzić już po pustych garach,,zostawcie kuchnię ,,teraz w salonie pijemy:kawa::kawa::kawa::kawa: ,,kto jeszcze chętny,,? to niech wpada tutaj,,,starczy dla wszystkich:kawa: Lody i resztę ma  @Mirelka1965 i kawusię też,,na bogato dzisiaj,,,,:oklaski:

• Lubię to 1

11 minut temu, Blondi napisał:

Skąd masz to ciasto>:( a te lody i to słoneczko???:rozpacz: ja mam jakieś wybrakowane:38_worried: ale za to :serce: mam ładniejsze ,,:hahaha:

Nie zawsze ładne co ładne,  ale co się komu podoba :trele: A reszta to według zasług :cześć3: czyli zasłużyłam się czymś szczególnym :oklaski::35_thinking:

24 minut temu, Blondi napisał:

Muszę się pochwalić,,jutro czeka mnie ogromna atrakcja,,jadę do miasta,,jadę do miasta ,,z tego zadupia do cywilizacji,,czy będe umiała się zachowac ?:małpa::220_monkey_face:  to jest pytanie,,wypuszczona z dziczu ,,gdzie za płotem same:świnia::świnia::świnia:,,,jadą dziadki do lekarza i córunia mnie tez zabierze,,co za cudowne dziecko mają,,myśli aby opiekunke zabrac też,,może uda mi sie Rossmana odwiedzić,,albo inny sklep ,,albo nic nie zobaczę:nie_widzę:  :smutek:

Wyrazy głębokiego współczucia :51_scream: Pamiętam moje pierwsze zlecenie....co dwa tygodnie zawożono mnie do "miasta" i dawano wolność na 1,5 godziny :51_scream: Nigdy więcej.....:przekleństwa:

Edytowane przez Mirelka1965

47 minut temu, jolantapl. napisał:

iezA ja zaraz zmykam na pauze :oklaski: już  kolejny dzionek prawie za mną jeszcze tylko kolacja .potem 3 koszule wyprasować i będę mogła się pobawić ikonkami na forum :książka::trele:

@jolantapl. to Ci sie trafiła stella ,,robotna,:),dziecko Ty na nic czasu nie masz ,,zmeczona zasypiasz w fotelu,,:spioch:zarobisz się tam,,ale chodz szybko czas leci,,nie tak jak mi,,:święty: wlecze się ,,ale ja go :grzmotnąć: ale ja go napędzam, dla Ciebie za ciężką pracę,:róża:

• Lubię to 1

8 minut temu, Blondi napisał:

:327_sunny::tak:Następna ze słońcem,:327_sunny:,za mnie tam spacerek zrób:4_joy: ,,

@Maria Jolanta

zlaziłam dzisiaj targ swiateczny w spandau nogi mam w d...ie wiec nie dam rady ci towarzyszyc w spacerku ale duchem jestem tam gdzie cieplo i slonecznie..

tu pogoda nie dopisuje...za to atrakcje byly....polskie stoisko z warzywami i POLSKIMI OGORKAMI....a niemiaszki kupowaly kupowaly...stalam sobie rozkoszujac sie wiadrem ogorkow a potem poprosiłam goscia po polsku (!!!) o ogoraska i od razy wciełam ...pyszny...mniam..jak u mamy:dobrze:

4 godziny temu, Mirelka1965 napisał:

Napisz jaka duża jest ta nowa perełka w rodzinie :róża:I może jakieś zdjąteczko uda się wkleić :d Moderator obiecał powiększyć przesyłane pliki. Może się wyrobi :dobrze:Czekamy :oklaski:

Gwiazdeczka ma na imię Nelly ( no cóż , jako ciocia muszę zaakceptować :11_blush: ) 3.275 kg i 51 cm do całowania :d  :serce: A Ciebie upoważniam  do wklejenia foci :róża: :18_kissing_heart: bo ja taka mało kumata ciocia jestem :nie_mówię::4_joy:

2 godziny temu, Mirelka1965 napisał:

Wyrazy głębokiego współczucia :51_scream: Pamiętam moje pierwsze zlecenie....co dwa tygodnie zawożono mnie do "miasta" i dawano wolność na 1,5 godziny :51_scream: Nigdy więcej.....:przekleństwa:

Ja juz nigdy na zadupię nie pojadę,,na żadną wiochę,,a już napewno nie taką jak tutaj,,,niech wszyscy zapomną,,jeszcze mało tego zero internetu,,,:przekleństwa: toż to idzie na głowę dostać:grzmotnąć: ale jeszcze parę godzin wytrzymam i żegnaj pustynio zadupowska:cześć3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...