Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, violka napisał:

Ja 25 :trele: Już chciałam powiedzieć , ze zaczekam na Ciebie ten jeden dzień ale skoro Tys taki wygłodniały , to chyba bym się nie odważyła :szydera:

No wszystko co w ogień nie wskoczy i do wody to moje:szydera:

• Lubię to 2

8 minut temu, Mycha napisał:

O Ty wstrętna babciu :szydera: 

Mysiuniu w środę powtórka.:szydera: muszę się nacieszyć moim skarbuńciem nim zniknę 17  maja na 8 tygodni...u takiego małego ludka to wieczność..muszę się nabujać, nanosić , nacałować..oby wystarczyło babci co wspominać i do czego tęsknić...tak wasza scarlett oszalała ...:p

• Lubię to 5
  • Zgadzam się 1

Ło matko kochana....nie przeczytam tego wszystkiego dzisiaj......paluszki Was nie rozbolały od tego gadania ? :d

Dziś posiedzialam trochę na słońcu i spryskiwaczem do kwiatów spryskiwalam nogi żeby przyspieszyć opalanie....I gucio.....jakie białe były takie są.....za to dekolt mi sie przysmażyl z lekka  :d

• Lubię to 4

5 minut temu, violka napisał:

Ja 25 :trele: Już chciałam powiedzieć , ze zaczekam na Ciebie ten jeden dzień ale skoro Tys taki wygłodniały , to chyba bym się nie odważyła :szydera:

Ale w pociągu mogłoby być ciekawie. 

Teraz, awe59 napisał:

Ło matko kochana....nie przeczytam tego wszystkiego dzisiaj......paluszki Was nie rozbolały od tego gadania ? :d

Dziś posiedzialam trochę na słońcu i spryskiwaczem do kwiatów spryskiwalam nogi żeby przyspieszyć opalanie....I gucio.....jakie białe były takie są.....za to dekolt mi sie przysmażyl z lekka  :d

Nogi ponoć najtrudniej opalić, sama nie wiem dlaczego. 

• Lubię to 1

5 minut temu, Maria Jolanta napisał:

Jesooo.Siedem stron naklepali.

Za cholerę nie będę tego czytała !!!!!

Oglądam po raz n-ty "U Pana Boga w ogródku" i kolejne. Uwielbiam ten film i chociaż raz w roku muszę obejrzeć. :haha:

ZÓŁWIK...musowo co najmniej raz do roku wszystkie 3 części..:love:

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

2 minuty temu, scarlett napisał:

Mysiuniu w środę powtórka.:szydera: muszę się nacieszyć moim skarbuńciem nim zniknę 17  maja na 8 tygodni...u takiego małego ludka to wieczność..muszę się nabujać, nanosić , nacałować..oby wystarczyło babci co wspominać i do czego tęsknić...tak wasza scarlett oszalała ...:p

Nie Ty pierwsza i ostatnia......:d  rodzice sa od wychowywania a dziadkowie od rozpieszczania tych naszych skarbów.

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

3 minuty temu, scarlett napisał:

Nie oszalała,,nie !!! to jest normalne,,a ja jaka byłam???  2 -3 lata non stop od rana do wieczora ,,wszystko z wnuczką ,,,ale przyszedl czas ,że babcia ma swoje cudowne życie też,,ale tęsknię strasznie za swoimi skarbami też,,bardzo,,teraz tylko mam tak dobrze,że jak chcę jechac do Pl to jadę,,ta wolnosc jest cudowna,,

• Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...