Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.04.2018 o 05:08, Blondi napisał(a):

Spodnie kupowałam w Pewexie za takie bony-hahha ja pamiętam ,,fajne czasy,,

Rozwiń  

do pewexu bylo dosyc daleko bo we wrzeszczu...a bilet kosztowal oj kosztowal...cale 1zloty..sie zbieralo z kieszonkowego na  przejazd do centrum miasta ..u nas na dzielni byla baltona...te perfumy te ciuchy na polkach ...to bylo marzenie MARZENIE..

a jak juz plakat z BRAVO mial czlowiek na scianie i kilka puszek po markowych piwach to byc gosc...wrecz szycha..

dzielnia byla twoja a ludzi niemalze z reki jadali ..

masz racje...to byly fajne czasy..

• Lubię to 3

W dniu 9.04.2018 o 01:36, Paolo napisał(a):

Kobieta po 50-tce to jak wino z Biedronki. Niby wygląda nieźle,nie kosztuje drogo, otwiera się szybko ale nikt tego nie chce dotknąć...

Dzień dobry w Montagu tym.

Rozwiń  

Tee...smarkul ( hehehehe )i już ..mam humor zje...poprawiony od samego rańca . Ubić gadzinę to za mało ...ale sie w końcu ubije ...albo przynajmniej wpiernicz spuści . Samo toto pod 50 a młodzika będzie udawało ...dziadzisko wstrętne jedno ....Patrzta go jaki to piękny ...świeżutki ...no młokos całą gębą ....ojejjkuuuu !

Żeby to chociaż napisał , że jak wino z Lidla albo innej Edeki ...niee...on musi , bo inaczej się udusi ...Biedronke se przypomniał .....je..je...skubany , żeby go ....od samego początku tygodnia tak mi humor zepsuć ???...A w lusterko stary capie spojrzyj ...tylko dlużej je przytrzymaj ..nie tak rach ciach i po ptokach ...Zanim coś takiego napiszesz to w dowód albo innego paszporta se luknij i zatrzymaj się przy dacie urodzenia ....naucz się jej na pamięć :słabo:

W dniu 9.04.2018 o 05:07, Maria Jolanta napisał(a):

Aż tyle nie miałam. :d

Rozwiń  

Ja też nie ,,ale spodnie kosztowały jedne 11 dol,,jeden miałam a 10 trzeba bylo kupić,,a te 10 to prawie cała wyplata mamy,,,ale przecież musiałam miec te spodnie i też musiałam jeszcze jechac do tego Pewexu 30 km,,,były to sztruksy jasne,,,a pierwsze w ogóle to dzinsy Wrangler,,,a co najśmieszniejsze ,,że ja rosłam , rosłam i spodnie zrobiły się w mig za krótkie,,:rozpacz: ,,czarna rozpacz,,malo tego jeszcze pomeksem tarłam aby zrobić je jaśniejsze,,, przez te spodnie byłam wywoływana non stop do tablicy ,,bo przecież sensacja ,,takie z Pewexu miec to rozbój w biały dzień,,nikt nie miał -tylko Blondi,,,,najlepiej jakbym je zdjęła i oddała nauczycielce,,hahhaha :hura:

• Lubię to 5

Dziń dybry Milusińscy !!!! :d :d :d

Już za parę " chwil" ,za chwil parę , wezmę plecak swój i....pier..... drzwiami i tyle mnie widzieli ...a i dla pewności splunę przez lewe ramię i znak krzyża też wykonam ,trza się zabezpieczyć na wszystkie fronty.:szydera:

Słonecznego dzionka ,bez marudzonka i takowegoż tygodnia życzy Wam Mordecki Afryka dzika w uśmiech okryta.:d :hura: :zdrówko: :cześć2:

W dniu 9.04.2018 o 05:35, Afryka napisał(a):

Już za parę " chwil" ,za chwil parę , wezmę plecak swój i....pier..... drzwiami i tyle mnie widzieli ...a i dla pewności splunę przez lewe ramię i znak krzyża też wykonam ,trza się zabezpieczyć na wszystkie fronty.:szydera:

Słonecznego dzionka ,bez marudzonka i takowegoż tygodnia życzy Wam Mordecki Afryka dzika w uśmiech okryta.:d :hura: :zdrówko: :cześć2:

Rozwiń  

Koszmar zostaw i do przodu,,,:oklaski: jazda do pięknego świata,,radosnego i spokojnego:love:

• Lubię to 4

W dniu 9.04.2018 o 05:29, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Tee...smarkul ( hehehehe )i już ..mam humor zje...poprawiony od samego rańca . Ubić gadzinę to za mało ...ale sie w końcu ubije ...albo przynajmniej wpiernicz spuści . Samo toto pod 50 a młodzika będzie udawało ...dziadzisko wstrętne jedno ....Patrzta go jaki to piękny ...świeżutki ...no młokos całą gębą ....ojejjkuuuu !

Żeby to chociaż napisał , że jak wino z Lidla albo innej Edeki ...niee...on musi , bo inaczej się udusi ...Biedronke se przypomniał .....je..je...skubany , żeby go ....od samego początku tygodnia tak mi humor zepsuć ???...A w lusterko stary capie spojrzyj ...tylko dlużej je przytrzymaj ..nie tak rach ciach i po ptokach ...Zanim coś takiego napiszesz to w dowód albo innego paszporta se luknij i zatrzymaj się przy dacie urodzenia ....naucz się jej na pamięć :słabo:

Rozwiń  

Może  @Paolo spotyka same panie z Biedronki,,albo pije same niedobre wina>:(  ja nie jestem ani z Biedronki ani z Lidla,,bo tam nie ma win za milion dolarów-:oklaski: mnie się łatwo nie otwiera,,,idę spojrzec też w lustro ,,

• Lubię to 7
  • Zgadzam się 1

Rozwiń  

Szczęśliwej podróży!:cześć3:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

Kobieta po 50-tce to jak wino z Biedronki. Niby wygląda nieźle,nie kosztuje drogo, otwiera się szybko ale nikt tego nie chce dotknąć...

Rozwiń  

dobrze ze nie stoje na polce w biedronce..za droga jestem..jak blondi pisze...tam win za milion dolarow nie kupisz...:haha:

• Lubię to 5

W dniu 9.04.2018 o 05:29, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Żeby to chociaż napisał , że jak wino z Lidla albo in

nej Edeki ...niee...on musi , bo inaczej się udusi ...Biedronke se przypomniał .....je..je...skubany , żeby go ....od samego początku tygodnia tak mi humor zepsuć ???...A w lusterko stary capie spojrzyj ...tylko dlużej je przytrzymaj ..nie tak rach ciach i po ptokach ...Zanim coś takiego napiszesz to w dowód albo innego paszporta se luknij i zatrzymaj się przy dacie urodzenia ....naucz się jej na pamięć :słabo:

Rozwiń  

Basiu....mnie też ciśnienie skoczyło ale już wróciło do normy....ten gad zna tylko sklepy GS-u i wino marki Mamrot......to o czym będziesz z nim dyskutowac ? Z takim ramolem ?

• Lubię to 5
  • Zgadzam się 3

W dniu 9.04.2018 o 05:07, Paolo napisał(a):

A Ty akurat to wcale nie powinnaś się bać. Póki co....Ale jest ktoś kto ma zaległy pocisk za podłość swą i musi być czujny jak ważka...

Rozwiń  

a sztucer z luneta masz?

zeby komus rykoszet sie nie trafil jak bedziesz co celu mierzyc:szok:

strach sie bac..

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

Rozwiń  

generalnie powinnam sie czuc urazona:czytaj:...moja milosc wlasna zostala sponiewierana:papieros:musze zapalic kto idzie?...ale jak napisalam..win za milion w biedronce nie kupisz:hura:

ciekawe jak to dziala w przypadku facetow po 50tce?:haha:...czy jest wogole cos do napisania na ich temat??? 

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

W dniu 9.04.2018 o 05:51, awe59 napisał(a):

Basiu....mnie też ciśnienie skoczyło ale już wróciło do normy....ten gad zna tylko sklepy GS-u i wino marki Mamrot......to o czym będziesz z nim dyskutowac ? Z takim ramolem ?

Rozwiń  

Święte słowa Ewuniu ( czy nie za słodko ...Ewuniu ? ) , że tylko takie wina pija ...na te z Biedronki to go nawet nie stać , bo te biedronkowe też znają swoją wartość i smakują wybornie ( nie przesadzam ?...Mało tronkowa jestem ) a on to se może ...z Ferdkiem i Badurą do pana Stasia ....jak złom sprzedadzą albo innego mosta spod Tczewa .

Rozwiń  

Afryko dziko.....szczęśliwej podróży, wspaniałego urlopu i udanego weseliska syneczka.....:oklaski:

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

W dniu 9.04.2018 o 05:52, lucyna.beata napisał(a):

a sztucer z luneta masz?

zeby komus rykoszet sie nie trafil jak bedziesz co celu mierzyc:szok:

strach sie bac..

Rozwiń  

Nooo...rykoszetem oberwać to boli jak jasny gwint . Znam to ....wolałabym , żeby nie było walki z pociskami .

Swoje wiem i sama też potrafię o siebie zawalczyć ...jak zajdzie potrzeba ....

W dniu 9.04.2018 o 05:54, Nugatka napisał(a):

Dzień dobry, widze, ze Szczęście moje od rana sobie nababrało...., ale ja Wam kochane Dziewczyny zycze miłego dnia 

Rozwiń  

no wlasnie :szok:...postaw chlopaka do pionu bo ze jeszcze bardziej nagrabi:lanie:..w kupie sila wiec,,,dziewczyny zwieramy szyki...bez podteksotw:haha:

• Lubię to 4

W dniu 9.04.2018 o 05:56, lucyna.beata napisał(a):

generalnie powinnam sie czuc urazona:czytaj:...moja milosc wlasna zostala sponiewierana:papieros:musze zapalic kto idzie?...ale jak napisalam..win za milion w biedronce nie kupisz:hura:

ciekawe jak to dziala w przypadku facetow po 50tce?:haha:...czy jest wogole cos do napisania na ich temat??? 

Rozwiń  

Chooooo...ja częstuję . Wyjaramy po pół paki za jednym zamachem ...tak mi się ręce trzęsą ....

W dniu 9.04.2018 o 05:56, lucyna.beata napisał(a):

generalnie powinnam sie czuc ur:dazona:czytaj:...moja milosc wlasna zostala sponiewierana:papieros:musze zapalic kto idzie?...ale jak napisalam..win za milion w biedronce nie kupisz:hura:

Rozwiń  

Oj kochana.....temat rzeka.....A zacząć można od tego, ze za wszelką cenę chcą być młodsi niż są......przykład powyżej, awatar na literę P.......:d

• Lubię to 5

Rozwiń  

Afryko szczęsliwej podróży.Trzaśnij drzwiami, spluń przez ramię i lec lec do domku.:)

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

W dniu 9.04.2018 o 06:00, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Nooo...rykoszetem oberwać to boli jak jasny gwint . Znam to ....wolałabym , żeby nie było walki z pociskami .

Swoje wiem i sama też potrafię o siebie zawalczyć ...jak zajdzie potrzeba ....

Rozwiń  

o ciebie sie nie boje bo my baby zawsze sobie rade damy...ja mam watpliwosco co do odrzutu tej broni z ktorej bedzie strzal oddany...czy w rekach da sie utrzymac zeby w kogos innego kula nie trafial:haha:

ale ale ale...

"nam strzelac nie kazano" co nie?

to byl broniewwski ...chyba????

• Lubię to 2

W dniu 9.04.2018 o 05:54, Nugatka napisał(a):

Dzień dobry, widze, ze Szczęście moje od rana sobie nababrało...., ale ja Wam kochane Dziewczyny zycze miłego dnia 

Rozwiń  

Szczęść Boże Słońce.... szczęście w nieszczęściu to On ma,że po drugiej stronie " lusterecka " siedzi ,bo jakby się pod rącki napatocył.....:hura:  i to mówię ja rycąca pięćdziesięciolatka...a to dla Cię:cmok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...