Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ależ tu ucichło!!! Czy wszystkie opiekunki już okupują nr tel tejże  ww. oferty świątecznej ? Już podaję szczegóły: to oferta wyłącznie jest na okres święteczny, mają już tam stałą opiekunkę która zjeżdża tylko  na święta !!!

Edytowane przez Heidi

W dniu 21.11.2017 o 10:53, Blondi napisał(a):

Mnie by nawet 3 tyś,euro netto nie ruszyło do pracy,,nie porwało ,,teraz oczywiście ,,:płacz: ot sie porobiło,,:hahaha:

Rozwiń  

no cóż? Bardzo lubię posługiwać się przysłowiami, ponieważ są mądrością narodów. Z tobą slonko jest jak z....Jednak zacytuję : "miłość i sraczka przychodzi i trafia  znienacka "  :o:d:d. Krótko pisząc : tym razem trafiło na ciebie. Ja już to przeszłam 30 lat temu :)  i ciągle mnie trzyma... miłość (  reszta już odpuściła :) )

• Lubię to 2

W dniu 21.11.2017 o 11:18, Heidi napisał(a):

ależ tu ucichło!!! Czy wszystkie opiekunki już okupują nr tel tejże  ww. oferty świątecznej ? Już podaję szczegóły: to oferta wyłącznie jest na okres święteczny, mają już tam stałą opiekunkę która zjeżdża tylko  na święta !!!

Rozwiń  

@Heidi ja nic nie robię ,,siedze i myślę już o niebieskich migdałach,,,jestem w obłokach,,już myślę jak się zrobię na bóstwo,,:serce: co po tej mojej głowie chodzi:święty:  wiem,co,,jak się dorwę do internetu to od jakiego sklepu zacznę,,zamawiać i wysyłać na Pl,,,narobię paczek i wio,,niech się dzieciaki cieszą,,,a ja z nimi ,,mimo ,że będe bardzo daleko od nich,,,ale raz się żyje,,,:hahaha:

W dniu 21.11.2017 o 09:10, Łukasz napisał(a):

Blondi:love:...znając rozmiary jolantapl. wiem, że będzie na nią dobra :$ 

Rozwiń  

jasnowidz??? dawaj ten komplecik wszystkie poprzymierzamy i zobaczysz ,że nie jedna w to wejdzie,,oby:rozpacz: ja bym w pasie chyba nie dopięła,,,ach ten balon,,,

W dniu 21.11.2017 o 11:45, Blondi napisał(a):

jasnowidz??? dawaj ten komplecik wszystkie poprzymierzamy i zobaczysz ,że nie jedna w to wejdzie,,oby:rozpacz: ja bym w pasie chyba nie dopięła,,,ach ten balon,,,

Rozwiń  

Nie chrzań @Blondi o balonie :p Jak masz rozmiar 38 to gdzie tu balon? O.o No i za parę dni w szybkim tempie będziesz tracić kalorie ;)

W dniu 21.11.2017 o 11:25, Heidi napisał(a):

no cóż? Bardzo lubię posługiwać się przysłowiami, ponieważ są mądrością narodów. Z tobą slonko jest jak z....Jednak zacytuję : "miłość i sraczka przychodzi i trafia  znienacka "  :o:d:d. Krótko pisząc : tym razem trafiło na ciebie. Ja już to przeszłam 30 lat temu :)  i ciągle mnie trzyma... miłość (  reszta już odpuściła :) )

Rozwiń  

To jakaś plaga była 30 lat temu? O.o Mnie też w takim razie ta sama dopadła, trzyma i nie odpuszcza ;):d 

W dniu 21.11.2017 o 11:18, Heidi napisał(a):

Rozwiń  

Nic nie ucichło :p Nie wszyscy się wczasują :d Niektórzy muszą zapracować na przelew na konto ;)

A ja już po obiadku na zakupach byłam przed obiadem bo mój podopieczny wie,że po południu mam przerwę i to uszanował ;) i na żadne zakupy w czasie mojej przerwy mnie nie wywlekł .Obiad smakował .Teraz tylko jedno pranie jeszcze wrzucę do pralki i może parę drobiazgów wyprasuję .Do wieczora zleci :)

W dniu 21.11.2017 o 12:11, jolantapl. napisał(a):

Chyba cud by się zdarzył tyle to za 46 dni czyli 1350 za miesiąc plus premia 150 euro :(:hahaha:

Rozwiń  

@jolantapl. ja już po rozmowie jestem, więc wiem co tu ogłaszam :p. Niemożliwe ? A może jednak możliwe ? Byłam już też od nich na wyjeździe. Rzetelni ? ( nie płacą tylko za dzień zjazdu :()

W dniu 21.11.2017 o 12:29, Heidi napisał(a):

@jolantapl. ja już po rozmowie jestem, więc wiem co tu ogłaszam :p. Niemożliwe ? A może jednak możliwe ? Byłam już też od nich na wyjeździe. Rzetelni ? ( nie płacą tylko za dzień zjazdu :()

Rozwiń  

To co to za miejsce?  Nagle agencja płaci tyle ile powinna? Rozumiem że to z bonusem na święta O.o

W dniu 21.11.2017 o 12:15, jolantapl. napisał(a):

A ja już po obiadku na zakupach byłam przed obiadem bo mój podopieczny wie,że po południu mam przerwę i to uszanował ;) i na żadne zakupy w czasie mojej przerwy mnie nie wywlekł .Obiad smakował .Teraz tylko jedno pranie jeszcze wrzucę do pralki i może parę drobiazgów wyprasuję .Do wieczora zleci :)

Rozwiń  

A trufelki kupiłaś? A ostrygi? A słodkości? 

Opiekunka do Seniorki, warunki niemieckie, Eppstein, 2150€ netto. Poszukaj 3 godz. temu w efekt

Niestety już jest obsadzone miejsce :( . Przyznać się ! Kto to dostał z naszych opiekunek ?

Edytowane przez Heidi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...