Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.05.2018 o 17:32, lucyna.beata napisał(a):

poniewaz nie odczytuje stron zaleglosci jakie produkujecie nie wiem kompletnie o czym mowa...o co kaman?O.o

Rozwiń  

W dniu 23.05.2018 o 17:37, Mirelka1965 napisał(a):

O zmiennika/zmienniczkę ...:haha:

Rozwiń  

Wytłumacz dokładnie a nie tak po łebkach ... Lucy ...serdeńko ...Paolo tak pokochał babcię swoją ....PDP-ną , że teraz każdego potencjalnego zmiennika goni niczym burą sukę ...jakąś . Zazdrosny mocno . Nie pozwoli ,żeby byle pętak babciunią zajmował się ....Ma czekać na niego ...Paola ...idealnego opiekuna tego ....i cierpliwego .

W dniu 23.05.2018 o 17:18, Heidi napisał(a):

No widzisz, tam na Ciebie żal:trele:. Nie masz łazienki ?:haha:Och jaka szkoda :haha:. Nie martw się...:love:. Będziesz miała ciągle Dzień Dziecka :szydera:. Popatrz jaką my mamy przestrzeń, prywatność niczym niezakłóconą ;  na razie musi Tobie to wystarczyć:szydera:

łazienka.jpg

Rozwiń  

a gdzie zolta kaczuszka????

W dniu 23.05.2018 o 17:38, violka napisał(a):

Jak jest ten ON , to kobieta nie musi się zastanawiać , czy jej się chce  bo nawet jak nie chce to chce, tęskni i cierpi :love:

Ale 

Bo w tym cały jest ambaras , żeby dwoje chciało naraz :d

Rozwiń  

czyli...zeby chcialo sie chciec:cmok:

W dniu 23.05.2018 o 17:48, lucyna.beata napisał(a):

dziewczyno ja nie o seksie..chociaz to tez wazna sprawa ..ja raczej. o inne wrecz metafizycznej wiezi myslalam..co ci po tej glowie chodzi hmmm???:d

Rozwiń  

:dWiem, ale takiej metafizycznej  fotki nie miałam :d

W dniu 23.05.2018 o 17:42, INEZ napisał(a):

Nie wprowadzaj dziewczyny w błąd bo to o walkę chodzi hm tylko nie jestem pewna czy w kisielu czy na ringu :haha:

Rozwiń  

no to ja juz nie kumam zupelnie...dziewczyny ..lachony wy moje uswiadomcie odrobine...kisiel, walka, ring, zmiennik...yyyyy?????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...