Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Heidi napisał:

Ty chyba nie w swoim domu jesteś :szok:. Każda z nas w PL musi łopatologię stosowaną uprawiać. Nie masz Ty @Joy za lekko ? My do De wracamy z odciskami na rękach, poździeranymi paznokciami, siniakami na kolanach, z łupiącym krzyżem. Jakaś inna jesteś !!! Może z innej gliny :o? Może nam jeszcze napisz, że nosisz koronę w domu i masz lokaja na wyłączność !!! !:przekleństwa:

Oczywiście :) Czasami miewam taki sen:szydera:

Tak na serio to nie wysilam się za bardzo,bo jestem w trakcie permanentnego remontu,więc szkoda mojej pracy.Jak się skończy to wtedy będę latała ze szmatkami,ale to odległa przyszłość:szydera:

Teraz, Joy napisał:

Oczywiście :) Czasami miewam taki sen:szydera:

Tak na serio to nie wysilam się za bardzo,bo jestem w trakcie permanentnego remontu,więc szkoda mojej pracy.Jak się skończy to wtedy będę latała ze szmatkami,ale to odległa przyszłość:szydera:

Permanentny remont  to ja już mam od 30-tu lat:szydera:. Rzeczesz: mam nie sprzątać przez następne  30 lat :kopara:? Mi to generalnie pasi:oklaski:

• Lubię to 2

4 minuty temu, Heidi napisał:

Permanentny remont  to ja już mam od 30-tu lat:szydera:. Rzeczesz: mam nie sprzątać przez następne  30 lat :kopara:? Mi to generalnie pasi:oklaski:

Sprzątam :) ale bez szaleństwa.A co ja służba dla Połówka?Będzie pucował jak mnie nie będzie,przynajmniej nie będzie mu nudno:szydera:

47 minut temu, 1bozka napisał:

@Heidi @Barbara48 i wszystkie @ki gdzie jestescie:donos: wszyscy do domu wyjechali

Jestem skarbie, próbowałam wątki ogarnąć, ale sie nie da :szydera:

Tyle wszędzie naklepane że życia nie starczy :szydera:.

Lepiej zadzwonie do @geronimo bo biedny już ze ścianą gada :szydera:

• Lubię to 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...