Skocz do zawartości
    • Nadchodzi ZMIANA!

A Ty w której grupie wyborców jesteś?

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.09.2023 o 11:10, Gość Gość napisał(a):

Pytam:

co z nimi?

Pustogłowie prowadzące do bezmózgowia. 

A jak tam towarzysz Adamczyk (twarz TVP)? Co tam dzisiaj wyszło? Mali, zawistni ludzie. Pewnie pomówienia.

Gość Gość
37 minut temu, Gość Abc napisał(a):

pomówienia

Z pomówieniami problem rozwiązany; na ulicy w tryby-od ręki a w sądzie w ciągu 24. godzin-wyrok. Wszystko naturalnie w trybie wyborczym!
Leszczyna-PO, zdążyła już przeprosić za pomówienia a szykują siè nastèpni.

Gość Gość

Aha! Żeby po 15.10.2023r. nie było, że się kryłem z poglądami, to ja głosuję na PiS, jak pozostałe ponad osiem milionów wyborców i jedna trzecia z trzech milionów wyborców, których w ostatnich wyborach utraciła PO. Po podsumowaniu wychodzi większość konstytucyjna. Naturalnie układ kandydatów w okręgach swoje zrobi, bo pourywa mandaty trwale niemocnym. I tak się robi w politykę. Cza umić robić a nie kury szczać prowadzać!

Gość Gość zetka

Pytacie w której grupie wyborców jestem? W szczęśliwej grupie:piwo-kufel-twarz: bo juz zaczynam się czuć,  a w połowie października utwierdzę się w tym, że będę młoda, piękna, zdrowa i bogata. Tyle obietnic, napraw, sączenia miłości, dbania o mnie, doceniania zewsząd płynie, że inaczej być nie może :szept-twarz::mrugnięcie-oczko-twarz: 

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gość zetka napisał(a):

Tyle obietnic,

Ale dwa razy ci to wszystko obiecali, czy raz jeden? Bo dwa razy obiecać, to jak raz dotrzymać. Do tego bukietu brakuje mi generatora mądrości. Więc winszuję. I nie rozmieniaj się na drobne! 

92 i pół % Polaków nie popiera rozbiórki białoruskiej bariery. Jak myślisz, kiedy poinformują, że nie zdemontują, bo przecież nawet dożywiali pizzą budowniczych i że trzeba KONIECZNIE wziąć udział w rederendum? 

Gość Gość zetka
57 minut temu, Gość Gość napisał(a):

Ale dwa razy ci to wszystko obiecali, czy raz jeden? Bo dwa razy obiecać, to jak raz dotrzymać. Do tego bukietu brakuje mi generatora mądrości. Więc winszuję. I nie rozmieniaj się na drobne! 

92 i pół % Polaków nie popiera rozbiórki białoruskiej bariery. Jak myślisz, kiedy poinformują, że nie zdemontują, bo przecież nawet dożywiali pizzą budowniczych i że trzeba KONIECZNIE wziąć udział w rederendum? 

Napiszę teraz tylko raz bo nie lubię karmić trolli. Zastanawiam się jak to możliwe, że twój generator mądrości jeszcze nie eksplodował od ciśnienia i nadmiaru tejże mądrości. A może jednak nie jest to tej jakości mądrość więc generator parametry wytrzymuje? Bardziej prawdopodobne:gryzienie-warga-twarz:

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość zetka napisał(a):

Zastanawiam się jak to możliwe, że twój generator mądrości jeszcze nie eksplodował

Ponieważ wyrazy w zdania składa mi samo życie. Nie muszę nic pisać, wystarczy dziś tylko czytać tą intelektualną niemoc i opozycyjną pomysłowość idioty. Oni są darem niebios dla koalicji. Kręcą nimi jak karuzelą na odpuście. Wynik rachunku prawdopodobieństwa już za trzydzieści kilka dni. Emocje! Jak w PZPN.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość zetka napisał(a):

Napiszę teraz tylko raz bo nie lubię karmić trolli. Zastanawiam się jak to możliwe, że twój generator mądrości jeszcze nie eksplodował od ciśnienia i nadmiaru tejże mądrości. A może jednak nie jest to tej jakości mądrość więc generator parametry wytrzymuje? Bardziej prawdopodobne:gryzienie-warga-twarz:

To IPHONE więc daje radę.

9 godzin temu, Gość XXXXX XXX napisał(a):

Jeżeli wygra pis to społeczeństwo samo sobie wystawi świadectwo. Mnie to wisi bo jestem sama i nie mam dzieci, ale reszcie serdecznie współczuję.

Kto ma dzieci do 18 lat będzie się cieszył z 800 plus a na noworodki otrzymają 12 000 na trzy lata a może więcej  niż obecnie. Oni głównie głosują na pis.

1 godzinę temu, Gość Beti napisał(a):

Adamczyk, Holecka, Lewandowska. To kiedyś było śmieszne ale teraz widać że to jest reżim. 

A w tvn24 nie boją się pokazywać wieców, pikników, konwencji pisiorskich, konfy, lewicowców bo nie boją się przemieszania elektoratu. Znamienne, że tłumaczenia z braku udziału w debatach przedstawicieli pisu, organizowanych w tvn to argument, że to stronnicza stacja. Zatem w tvn dziennikarze powinni mówić: "co możemy jeszcze dla pana zrobić by to Pan wygrał wybory" xd

Kaczyński i Obama spotkali Pana Boga. Są ciekawi jak będzie wyglądała przyszłość.
- Za ile lat w USA będzie kryzys ekonomiczny? - pyta Obama.
- Za 20 lat.
- To już nie za mojej kadencji - stwierdza Obama.
- Kiedy w Polsce będzie dobrobyt? - pyta Kaczyński.
- A to już nie za mojej kadencji - odpowiada Pan Bóg.

Gość Radomska

Moja wnuczka w 5 klasie PODSTQWÓWKI ma 2 religii tygodniowo. 

Jak wygra ponownie pis to niech dadzą jeszcze dwie bo w tym kraju to tylko modlitwa i wiara jest przyszłością tego kraju!

Durnie

1 godzinę temu, Ankka2 napisał(a):

A tak TVP pokazała wylosowane numery list. Kto znajdzie logikę?numery.jpg.b46e4cab18d983cd9d469b5db931756d.jpg

Raczej rachunek prawdopodobieństwa; za którym razem z sześciu cyfr zostanie wylosowana... Albo jakie jest prawd że za pierwszym razem zost wylos...

4 godziny temu, Ankka2 napisał(a):

A tak TVP pokazała wylosowane numery list. Kto znajdzie logikę?numery.jpg.b46e4cab18d983cd9d469b5db931756d.jpg

Czy wy pisiaki udajecie, że nie widzicie, że ktoś was robi w pana CH czy to lubicie i za kasę dacie sobie zrobić wszystko? Powiem wam jedno jak nawet wygra pis to dla was nic się nie zmieni i nadal będziecie tam gdzie jesteście czyli w głębokiej pupci. 

26 minut temu, Gość Atomka napisał(a):

Czy wy pisiaki udajecie, że nie widzicie, że ktoś was robi w pana CH czy to lubicie i za kasę dacie sobie zrobić wszystko? Powiem wam jedno jak nawet wygra pis to dla was nic się nie zmieni i nadal będziecie tam gdzie jesteście czyli w głębokiej pupci. 

Pisiaki głosują w ciemno, nie znając programu zaproponowanego przez ich polityków, pisiaki są przeważnie z Tczewa i nawet publicznie są robieni w wała przez polityków Platformy Obywatelskiej, którzy nazywają ich bandą debili i idiotów, która na nich głosuje, tylko pisiaki korzystają w Polsce ze świadczeń typu 800+, wyprawka, darmowe leki, zerowy pit, itd, pisiaki wiedzą, że wygra PiS i pomimo dla was się też zmieni, bo już się zmienia, pisiaki są tam gdzie są a gdzie wy siebie pozycjonujecie, to już tylko wasza sprawa. Oby główką na świat! Coś jeszcze?

A! I pisiaki mieszkają tylko na wschód od linii Wisły i popierają PiS, ktory w razie zagrożenia nie oddaje kacapom polskiej ziemi, która jest dla Platformy ... i kamieni kupą.