Opis
Makaron ugotowac w slonej wodzie z odrobina oliwy(zeby sie nie zlepial).
Mieso przysmazyc z czosnkiem i sola na niewielkiej ilosci oliwy, dodac sok pomidorowy, konfiture(tylko dla zlamania smaku) i zagotowac.
Po zdjeciu z piecyka dodac smietane lub mleczko kokosowe, przyprawic.
Jezeli ktos dodaje swieza bazylie, to posypac dopiero przed podaniem, schlodzone danie, bo bazylia moze dac gorzki posmak(o stratach witamin nie wspomne).
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się