Skocz do zawartości

Piersi z kurczaka z kukurydzą


Opis

Sposób na kurczaka gdy filety są dwa a osób przy stole trochę więcej. :)

Filety z piersi kurczaka ( albo innej części ) drobniutko kroimy, dodajemy kukurydzę, jajko i troszkę mąki. Doprawiamy do smaku solidnie, pamiętając że kukurydza doda słodyczy. Ma się zrobić taka trochę kleista breja. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy z obu stron nakładając łyżką.

Te kotleciki mają dwie zalety. Pierwsza to że po prostu od razu jest więcej do jedzenia a druga to że kotleciki nie będą suche.



Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz
×