Opis
Filety z piersi kurczaka ( albo innej części ) drobniutko kroimy, dodajemy kukurydzę, jajko i troszkę mąki. Doprawiamy do smaku solidnie, pamiętając że kukurydza doda słodyczy. Ma się zrobić taka trochę kleista breja. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy z obu stron nakładając łyżką.
Te kotleciki mają dwie zalety. Pierwsza to że po prostu od razu jest więcej do jedzenia a druga to że kotleciki nie będą suche.
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się