Opis
Podwójna pierś kurczaka
przyprawy wg upodobań
łyżka oleju do masy
3 łyżki majonezu
3 łyzki mąki ziemniaczanej
3 całe jaja
1cebula pokrojona w drobną kostkę,opcjonalnie
Kurczak w kostkę,dodać przyprawy/u mnie typowa do kurczaka i papryka wędzona/,dodać łyżka oleju ,wymieszać i odstawić na trochę.Potem dodać wszystko pozostałe,wymieszać i kłaść na gorący olej małe placuszki,troszkę rosną podczas smażenia.Dobre są i na ciepło i na zimno.Smacznego
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się