Opis
Wszystko ubijamy albo blendujemy: najpierw bialka, potem dodajemy cukier, potem zoltka, potem olej lub oliwe, cukier waniliowy, proszek, budy.
Na koncu juz tylko mieszamy(recznie) i laczymy z maka. Wlewamy do formy, wrzucamy owoce(nadaja sie te bardziej suche) i pieczemy w 200 st. do...upieczenia. Sprawdzac czy suche patykiem!
Moj sie wlasnie upiekl, musze poproszyc cukrem pudrem:)
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się