Opis
Niedużego kalafiora gotujemy króciutko,tak al dente.Na patelni rozgrzewamy oliwę z odrobiną masła lub dowolny tłuszcz.Dodajemy pokrojoną w kosteczkę cebulę(ja daję dużą albo dwie mniejsze).Jak się zeszkli dodajemy kalafiora i podsmażamy do miękkości.Powinien nabrać ładnego złotego koloru W tym momencie należy go przyprawić,ja daję vegetę ,trochę soli i pieprz.Dodajemy 2 lub 3 rozmącone jajka i dużo zieleniny.Do wyboru co kto lubi szczypio,natkę pietruszki lub koperek.Zamieszać i wcinać Jest pyszne zarówno na ciepło jak i na zimno.Na zimno smakuje trochę jak kurczak
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się