Skocz do zawartości

DŻEM DYNIOWO-JABŁKOWY


Opis

mało roboty:)

Tyle samo obranych i pokrojonych jabłek i dyni/hokkaido,tym razem bez skóry-może powodowac psucie się dżemu!/

Cukier- dodam jutro ,ilośc będzie zależała od słodkości pulpy w garnku.

1/2 łyżeczki kwasku cytrynowego/pod koniec gotowania/

1 galaretka morelowa lub brzoskwiniowa/ta u mnie /-dodaje sie pod koniec gotowania i pichci jeszcze z 5 min/

Na gorąco do słoików i do góry nogami.Ja jeszcze jak ostygną, jednak wszystko pasteryzuję.

 



Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia

Chcesz dodawać posty, wysyłać wiadomości prywatne, otrzymywać powiadomienia o ofertach? Załóż konto lub zaloguj się...

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To tylko chwila!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


O nas

Forum OpiekunkaRadzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 7 rok! W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompedium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych firm i agencji pracy.

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2021 Opiekunkaradzi.pl
Polityka prywatności i cookies | Regulamin | Kontakt | Reklama i HR

×
×
  • Dodaj nową pozycję...