Opis
Tyle samo obranych i pokrojonych jabłek i dyni/hokkaido,tym razem bez skóry-może powodowac psucie się dżemu!/
Cukier- dodam jutro ,ilośc będzie zależała od słodkości pulpy w garnku.
1/2 łyżeczki kwasku cytrynowego/pod koniec gotowania/
1 galaretka morelowa lub brzoskwiniowa/ta u mnie /-dodaje sie pod koniec gotowania i pichci jeszcze z 5 min/
Na gorąco do słoików i do góry nogami.Ja jeszcze jak ostygną, jednak wszystko pasteryzuję.
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się