Opis
-1 wędzona makrela
-3 jajka ugotowane na twardo
-3 średniej wielkości ogórki kiszone
-1 mała cebula
-1łyżeczka drobno pokrojonej natki pietruszki
-0.5 pęczka szczypiorku pokrojonego
-pieprz
-oliwa lub olej
Sposób wykonania :
Makrelę pozbawić skóry i ości, rozdrobnić.
Jajka, ogórki, cebulę, pokroić w drobną kostkę.
Dodać zieleninę, pieprz, oliwę i wszystko wymieszać.
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się