Opis
Krewetki tygrysie, gotowane, obrane w ilości na jaką nas stać
Olej (u mnie ryżowy lub z pestek winogron) lub oliwa- ok pół szklanki
Czosnek (ząbek lub dwa wyciśnięte przez praskę)
Pęczek posiekanego koperku
W misce przygotować dip ze składników oprócz krewetek. Doprawić do smaku ulubionymi przyprawami i włożyć krewetki. Wymieszać. Zamacerować parę godzin pod przykryciem. Podawać ze świeżym pieczywem...fertig...
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się