Skocz do zawartości

Krewetki w oleju


Opis

Parę minut przygotowania, a tylko parę sekund przyjemności

Krewetki tygrysie, gotowane, obrane w ilości na jaką nas stać

Olej (u mnie ryżowy lub z pestek winogron) lub oliwa- ok pół szklanki

Czosnek (ząbek lub dwa wyciśnięte przez praskę)

Pęczek posiekanego koperku

W misce przygotować dip ze składników oprócz krewetek. Doprawić do smaku ulubionymi przyprawami i włożyć krewetki. Wymieszać. Zamacerować parę godzin pod przykryciem. Podawać ze świeżym pieczywem...fertig...:tak2:

 Udostępnij


Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik


×
×
  • Dodaj nową pozycję...