Opis
1 makrela wędzona
Kawałek żółtego sera np. gouda
3 jajka ugotowane na twardo
Posiekany szczypiorek bądź szczypior
2- 3 łyżki majonezu bądź jogurtu naturalnego
1 łyżka dobrej musztardy
Pieprz czarny ,ziołowy , sól bądź wegeta ,parę kropli maggi ...w zależności jak słona jest ryba.
Makrelę pozbawić ości , rozdrobnić . Do makreli dodać utarty na grubych oczkach ser ,jak również jajka . Wymieszać majonez z musztardą i przyprawami ,dodać usiekany szczypior. Wyśmienicie smakuje na razowym pieczywie.
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się