Opis
Podopieczny mówił kochana zrób mi parówki serowo-boczkowe. Potem okazało się, że nazywają się kanadyjskie.
Szybkie i proste. Składniki:
Parówki
Ser żółty w plastrach
Boczek w bardzo cienkich plastrach.
Każdą parówkę okręcamy w ser a potem kawałek boczku. Wkładamy do piekarnika na 180-200st na 10 min, najlepiej z funkcją turbo grilla. Szybkie danie, tłuste, niezdrowe i bardzo smaczne. W sam raz dla gości lub wnuków lubiących fast foody.
Inny sposób przygotowania to nacięcie parówek i upchanie w nich sera, a potem okręcenie boczkiem, ale takie parówy potrafią się rozwalić przy krojeniu.
Zalecam dobre parówki, dobry ser i boczek bez konserwantów, żeby było mniej wyrzutów sumienia. Smacznego
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się