- ugotowane i pokrojone jajka
- biała część pora ( drobno pokroić )
- tarty żółty ser
Całość wymieszać, dodać łyżkę majonezu i łyżkę jogurtu, doprawić solą i pieprzem. Nie doprawiać przed spróbowaniem bo czasem ser jest bardzo słony. Proporcje na oko, tyle ile jajek to tyle samo sera i pora razem wziętych. Zielona część pora nie nadaje się bo jest za twarda.
W wersji light można zrezygnować z majonezu. Można położyć na chleb albo podawać na talerzyku.
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się