Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jestem jednak w czepku urodzona-hurrra   znowu przebiłam panią z perfekt niemieckim,,,mnie wybrali,  moje referencje przeszly i moja gębucha ,,język się nie liczy ,liczy się osobowośc,,,tak mi powiedzieli,,,a ja już myślałam ,że nici a tu taka wiadomośc,,,:serce::love: :hahaha: 

O 5.07.2017 at 07:15, Maria Jolanta napisał:

Nie strach po mnie jechać bo babuszk naprawdę  mało jada i wszystko jej smakuje.

Za to lubi dojadać ukradkiem. :d

Wczoraj na kolację były racuchy drożdżowe, zostały trzy. Dzisiaj już został tylko pusty talerz. :hahaha:

Mam to samo . Udaje , że nie widzę . Specjalnie zostawiam cos na talerzyku przykrytym szklana miseczką , żeby było widac co tam lezy . Niech sobie zje , cieszę sie ja , że smakuje. Starsi ludzie tak mają , nachodzi ich ochota na cos w jednej chwli i już. 

Witam z Polski. Wreszcie siedzę sobie na swojej wygodnej kanapie. 

Biegam trochę po mieście, załatwiam różne sprawy. Okazało się,  że najtrudniej dostać się dentysty. Mimo, że prywatnie to czas oczekiwania conajmniej 2 tygodnie.

Wczoraj z przerwami oglądałam wizytę prezydenta Trumpa w Polsce. Wspaniałe przemówienie. Wkleiam link jeśli to kogoś interesuje. Warto posłuchać i się podbudować. 

Lena, opowiadasz...ja w swoim mieście czekam jeden,dwa dni , chyba.że chodzisz do jednego dentysty. 

Wczoraj ciemne masy ze spędu znów się pokazały...jakie to daremne...

A moja babcia też szperaczka, zjada to, co z obiadu zostało:hahaha:

Łukasz moja dentystka odmówiła leczenia kanałowego. Muszę leczyć pod mikroskopem, nie każdy gabinet to urządzenie posiada. U mojej stałej wczoraj wyczyściłam ząbki. Udałam się  też do Instytutu Stomatologii a tam terminy na październik i to prywatnie. Tam mają najnowocześniejsze urządzenia. Sprawdziłam cennik w prywatnej klinice gdzie się zapisałam i  na leczenie jednego zęba będę musiała wydać ok. 600 zł. Już mam zaklepaną jedną wizytę dwugodzinną, a na jednej się nie skończy. 

2 godziny temu, Maria Jolanta napisał:

Znów jakiś tajfun przeleciał że wszystkich wywiało ? :hahaha:

U mnie ból zęba:(

47 minut temu, LENA_57 napisał:

Łukasz moja dentystka odmówiła leczenia kanałowego. Muszę leczyć pod mikroskopem, nie każdy gabinet to urządzenie posiada. U mojej stałej wczoraj wyczyściłam ząbki. Udałam się  też do Instytutu Stomatologii a tam terminy na październik i to prywatnie. Tam mają najnowocześniejsze urządzenia. Sprawdziłam cennik w prywatnej klinice gdzie się zapisałam i  na leczenie jednego zęba będę musiała wydać ok. 600 zł. Już mam zaklepaną jedną wizytę dwugodzinną, a na jednej się nie skończy. 

To ty kochanieńka całą wypłatę zostawisz u tego dentysty:(

@jolantapl oby nie leczenie kanałowe. Mnie jeden ząb leczą kilka lat i ciagle coś źle. 

A ja oglądam wiadomości, bo ostanio tyle się dzieje.  Wczoraj prezydent USA w Polsce, dziś szczyt G20 w Hamburgu i tam przy okazji rozruchy antyglobalistów. Oj ciekawie.

Oby nam się udał plan trójmorza, szybciej na urlop dotrzemy do mojej ulubionej Chorwacji. 

1 minutę temu, LENA_57 napisał:

@jolantapl oby nie leczenie kanałowe. Mnie jeden ząb leczą kilka lat i ciagle coś źle. 

A ja oglądam wiadomości, bo ostanio tyle się dzieje.  Wczoraj prezydent USA w Polsce, dziś szczyt G20 w Hamburgu i tam przy okazji rozruchy antyglobalistów. Oj ciekawie.

Oby nam się udał plan trójmorza, szybciej na urlop dotrzemy do mojej ulubionej Chorwacji. 

Szkoda,ze nie ogladałaś przesłuchania pani prokurator ,która zajmowała się pierwsza firmą Amber Gold takiej demencji jak ona ma prózno by u naszych podopiecznych szukać:(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...