Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Maria Jolanta napisał:

Jakie "Dobranoc" ? Pod oknem mam imprezę na całego.

Chyba poprawiny bo faceci w koszulach i muzyka ... różna.... Wczoraj widziałam niedaleko w knajpie weselicho.

Oj, nie pośpię bo śpiewają do tego. :szydera:

Poprawiny zawsze są lepsze od wesela.:donos:

6 minut temu, Maria Jolanta napisał:

Chyba poprawiny bo faceci w koszulach i muzyka ... różna.... 

Jak faceci w samych koszulach i muzyka to albo Rysiek idzie do wojska albo bal pedałów. 

Edytowane przez Paolo
  • Lubię to 6

7 minut temu, Maria Jolanta napisał:

Chyba poprawiny bo faceci w koszulach i muzyka ... różna.... Wczoraj widziałam niedaleko w knajpie weselicho.

Oj, nie pośpię bo śpiewają do tego. :szydera:

Ja dzisiaj o 6 rano byłam na nogach, obudziły mnie krzyki, pobiegłam do Pdp, a ona śpi w najlepsze :haha:studenci, którzy mieszkają w tym samym domu z imprezy wracali :szydera:

• Lubię to 4
  • Zgadzam się 1

1 minutę temu, Nugatka napisał:

Ja dzisiaj o 6 rano byłam na nogach, obudziły mnie krzyki, pobiegłam do Pdp, a ona śpi w najlepsze :haha:studenci, którzy mieszkają w tym samym domu z imprezy wracali :szydera:

Ty to masz emocje...Dobrze moja droga ,że potargana nie wyszłaś na klatkę bo od razu by wytrzeźwieli...

• Lubię to 6

3 minuty temu, Paolo napisał:

Ty to masz emocje...Dobrze moja droga ,że potargana nie wyszłaś na klatkę bo od razu by wytrzeźwieli...

Tak Skarbe, właśnie tak by było jak mówisz :haha:i to ten plus, ze jak mnie widzisz rano i jest Ok, to juz jest dobrze... nikt sie nie zawiedzie  :szydera:

• Lubię to 5

Dzien dobry  Opiekunkowo :-)

Pospalabym sobie jeszcze. 

Nie wiem co sie tu ze mna dzieje,ale   mam melodie do spania. Wczoraj  w poludnia chyba ze 3 godziny spalam.

Dzisiaj odjezdza druga corka. Szkoda.... Przyzwyczailam sie od piatku do dobrego. Ona siedzi caly czas z mama a jej maz w kuchni. Nawet kolacje mi zrobila.

Jedna rzecz mnie tu drazni.  Slonce swieci, a wieje strasznie. 

To ostatni dom ,za nim juz pola i lasy. Na balkonie nie moge  w spokoju fajki zapalic przez to wiatrzysko.

Jutro minie miesiac mojego pobytu tutaj. Strasznie szybko czas leci.

Usmiechu i spokojnego dnia zycze -

• Lubię to 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...