Skocz do zawartości

DŻEM DYNIOWO-JABŁKOWY


Opis

mało roboty:)

Tyle samo obranych i pokrojonych jabłek i dyni/hokkaido,tym razem bez skóry-może powodowac psucie się dżemu!/

Cukier- dodam jutro ,ilośc będzie zależała od słodkości pulpy w garnku.

1/2 łyżeczki kwasku cytrynowego/pod koniec gotowania/

1 galaretka morelowa lub brzoskwiniowa/ta u mnie /-dodaje sie pod koniec gotowania i pichci jeszcze z 5 min/

Na gorąco do słoików i do góry nogami.Ja jeszcze jak ostygną, jednak wszystko pasteryzuję.

 

 Udostępnij


Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworzą ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będacy uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

×
×
  • Dodaj nową pozycję...